3

12.5K 406 5
                                    




-Nu ti-am permis sa-mi vorbsti asa, esti pedepsita spune in timp ce ma strange de incheietura si ma trage mai aproape de el. in momentul ala rabufnesc intr-un ras isteric acesta uitandu-se la mine ciudat , iar eu imediat ma smucesc si ii prind mana si piciorul si ii  rasucesc rapid acesta cazand la picioarele mele .

-Sunt ce ? spun zambind . Mai atingema o data si crede-ma ca vei avea capul unde iti sunt acum picioarele , spun dandu-ma un pas in spate lasand-ui loc sa se ridice . Se ridica si se pune inapoi pe scaun uitandu-se la mine de parca ar cauta ceva .

-Cum ai reusit asta ? ma intreaba razand nervos si fortat

- Aproape toata copilaria mi-am petrecut-o prin salile de box si MMA. Era singurul lucru care ma calma .

-Nu imi vin sa cred ca nepoata domnului Matei e atat de

-Atat de ce ? il intreb ridicand dintr-o spranceana

-Frumoasa , spune in timp ce bate nervos cu piciorul pe gresia din bucatarie .

Stiu ca avrut sa spuna altceva insa nu vreau sa ma cert la ora asta cu tipul asta pe care nici macar nu-l cunosc.

-Cum te cheama? il intreb punandu-ma pe un scaun din fata lui ,insa acesta se uita mirat la mine.

-O domnisoara fac box si MMA si sunt dura poate sa vorbeaca frumos? spune pe un tot sarcastic evident si lucrul asta ma face sa ma schimb imediat  la fata si deschid gura sa-i zic ceva insa acesta mi-o ia inainte . -Adam,Adam Smith am vrut sa spun .

-Eu sunt

-Stiu cine esti deja , domnul Matei mi-a povestit multe derspre tine ah si am vazut si pozele alea de cand erai mica , spune zambind ca si cum si-ar aduce aminte de copilaria lui.Erai draguta.

-Nu-mi vine sa cred ca ti-a aratat pozele alea spun dandu-mi o palma peste frunte si ridicandu-ma de la masa.

-Hei Kate , mie inca mi-e foame, spune zambind si lasandu-ma surprinsa ca el chiar imi stia numele si inca avea tupeu sa-mi ceara de mancare .

-Pentru tine e Kateline si ti-am mai zis nu sunt bucatareasa ta , spun iesind repede din bucatarie si ma duc direct in camera mea.

Ma trantesc in pat si incep sa ma gandesc ca in sfarsit maine incep munca , ma mut de pe o parte pe alta a patului insa nu pot sa adorm deloc . Aud usa de la intrare cum se deschide insa ma gandesc ca este doar Adam .Incep sa se auda mai multe voci masculine de jos insa nu le dau inportanta si ma adancesc mai bine in perna cu gandul sa adorm.

Sar din pat speriata cand toate vocile alea striga in cor ,,gool,, si asta ma face sa ies imediat din camera si sa observ ca ceasul e trecut de 3 dimineata . Cobor repede si furioasa toate acele scari si il vad pe Adam cu inca 3 baieti unii stand in picioare cu fata in tv si altii pe canapea cu cate o bere in mana. Nu ma intimidez si ma duc val vartej peste ei punandu-ma fix in fata televizorului. Cei 3 baieti se uita la mine confuzi dar si cu un zambet confuz pe fata si din nou imi dau seama ca eram imbracata la fel insa acum era prea tarziu sa ma duc sa ma schimb.

-Sunteti sanatosi la cap?! sparg linistea care se lasase , ce oameni tipa la 3 dimineata fara motiv?!

-Dar a dat gol e

-Nu imi pasa , nu va ganditi si la somnul altora ? spun punandu-mi mainile in san si inchizandu-i gura baiatului care tocmai incerca sa-mi explice cine a dat gol.

-Ba frate ne pare rau , nu stiam ca e gagicata la tine spune unul dintr-e baieti ridicandu-se de pe canapea la fel facand si ceilalalti baieti uitandu-se catre Adam.

-NU SUNT GAGICA LUI! Tip frustrata ca debea am ajuns si imi face atatea probleme

-Atunci suna-ma frumoaso , spune unul dintr-e baieti in timp ce se intoarce si pleaca din casa, ceilalti urmandu-i exemplul.Adam ramane inca mut iar eu ma duc sa-i conduc pe acei baieti si sa ma asigur ca inchid usa in urma lor.Ma intorc in sufragrie unde il vad Adam stand cu mainile in san imbracat tot cu aceasi pereche de pantaloni si uitandu-se la mine cu o privire care cerea explicatii.

-Am zis sa nu mai belesti ochii la mine dragule ,spun in timp ce ma intorc pe calcaie sa ma indrept catre scari insa el ma prinde de mana.

-Ce e in capul tau? maraie acesta printre dinti eu intorcandu-ma cu fata spre el.

-Poftim? il intreb nervoasa , de azi nu mai esti singur in casa iar asta inseamna sa respecti si somnul altora , te-am lasat sa ii aduci si nu am venit sa va stric distractia insa trebuia sa le spui sa nu tipe , defapt mai tare ai tipat tu deci. Adam nu schiteaza nimic doar se uita fix in ochii mei.

-Si asta e , pana acum ai dormit , puteai sa ignori si sa te culci la loc. Pufnesc pe nas intr-un ras nervos .

-Asta e problema , n-am putut sa dorm si cand ati tipat eu doar ce atipisem si acum mai mult ca sigur nu mai pot sa dorm. Brusc vad cum pe fata lui se asterne un zambet mare.

-Iti e frica sa dormi singura? ma intreaba acesta sclipindu-i ochii.

-Nu zic evitand privirea lui ,sunt doar anxioasa.

-Vrei sa dorm cu tine ? ma intreaba insa eram destul de sigura ca are un zambet pervers pe fata asa ca ii evit privirea vrand sa ma duc sus fara sa ii raspund insa ma prinde de mana si ma intreaba iar. De data asta ma uit la el si vad cum era foarte serios .

-Nu mutumesc , sunt bine , spun de data sta plecand mai rapid din fata lui pentru a nu imi prinde iar mana. Ajung la mine in camera si ma holbez pe pereti inca vreo ora pana cand ma ia somnul.

AdamWhere stories live. Discover now