14

8.6K 300 8
                                    

Vrei sa te duc și pe tine și nu sti cum sa-mi zici ? Spune mai mult țipând la mine .
-Stai liniștit decât sa împart banii cu tine mai bine îmi gasesc alt peste ., spun asta și îl văd cum se încordează .
-De ce te interesează ce fac proasto ? Se răsteste la mine .
-Nu ma interesează ce faci idiotule ma interesează de bunicul și Marius care sunt băgați in aceasi treaba ca tine , din partea mea sper sa mori in pușcărie , spun uitându-ma in ochii lui verzi care ma priveau cu furie .
-Nu ești decât o alta curva frumos ambalata , spune și se pune la masa.
-Măcar eu nu sunt așa proasta cât sa afle toată lumea ce fac, spun asta și îl aud pufnind pe nas in timp ce vreau sa ies din Bucătărie .
-Stai pe loc , spune și ma prinde de Brat . De unde sti tu ca duc fete la produs , ma întreabă uitându-se fix in ochii mei .
-Mi-a soptit o păsărica , spun smucindu-ma astfel îmi da drumul la mana însă se ridica și sta in fata mea .
-Și cum o cheama pe acea păsărica ? Ma întreabă in timp ce se apleacă spre mine de parca ar vorbi cu un copil mic .
-Max , spun tare și clar și văd cum se îndreaptă și da cu pumnul de masa nervos .
-Ți-am spus sa nu te vezi cu el , tipa la mine in timp ce își pune palmele pe brațele mele stangandu-ma .
-Nu e treaba ta ce fac eu , sunt doar o alta curva ambalata frumos nu ? Spun țipând și dau sa îl imping însă nu ma lasa .Max mi-a povestit tot ok ? Și da tot el mi-a zis sa am grija in privința ta , și ghici ce mi-a zis și sa îl sun oricând am nevoie , tip la el in timp ce scot telefonul in fata lui și îl flutur ca un copil mic care știe ca are dreptate . Adam e roșu de nervi la fata , probabil i-am rănit orgoliul lui de băiat ,,dur ,,
-Când te-ai văzut cu el ? Tipa la mine nervos strangandu-ma mai tare de brate.
-Dacă îmi spui de ce te interesează poate o sa-ti spun când m-am văzut cu el , spun de data asta mai calma .Si apropo ma dor mâinile , spun și ii fac semn cu privirea către brațele mele. Acesta ia mâinile de pe mine și ma apuca de maxilar făcându-ma sa ma uit fix in ochii lui .
-Sper ca sti sa te futi bine , spune și pleacă din Bucătărie ca mai apoi sa aud usa trandindu-se . Minunat a plecat de acasă și acum sunt singura . Îmi iau telefonul și vorbesc cu fetele pe grup și le spun ca am nevoie sa vorbesc cu cineva urgent . In mai puțin de 10 minute ajung la mine .
Roxi : Ești bine ? Spune luându-ma in brate văzând probabil ca am ochi de drogata . La fel fac și Iza și Andrea . Urcam la mine in camera și le zic tot ce sa întâmplat și tot ce mi-a zis Adam mai înainte .
Andrea :o o sa-l invat eu minte pe frustratu ăla cum se vorbește cu o domnișoara .
Iza: Ma bag
Roxi: și eu la fel , spune și ne luam intr-o îmbrățișare de grup de care aveam mare nevoie.
Fetele mi-au explicat mai mult despre așa zisa mafie pentru ca și ele fac parte din ea . Vorbim deja de 4 ore in continu așa ca fetele își iau rămas bun de la mine și pleacă spre casele lor .
Toată ziua am fost singura in casa, m-am plimbat din camera in camera 
Ceasul era deja 10 seara așa ca ma pun sa fac ce am făcut și pana acum , ma pun sa stau uitându-ma la televizorul din sufragerie .
Aud usa și imediat îl văd pe Adam și Marius , Adam urca val vârtej la el in camera iar Marius vine la mine sa îmi spună somn ușor și ca nu mai poate sa stea . Ii zic noapte buna și îl conduc înapoi spre usa închizând o in urma lui . Ma trântesc din nou pe canapea și văd ca am găsit același post ca aseară unde s-a dat Știrea aia .
,,șoc și groaza in spatele unei Sali M&A unde Adam Smith se bate cu Brutalitate cu Max Grey , se pare ca Domnul Smith a început cearta urmând sa îl lovească pe domnul Grey , cei doi s-au încăierat in spatele sălii de Fitness unde au fost filmate și următoarele imagini , aveți grija următorul material poate afecta emoțional ,, ma uit nervoasa la televizor când văd ca apare un filmuleț cu ei când se băteau urat . ,, oare iubita domnului Smith este de acord cu aceasta bataie ? Sau oare s-au bătut pentru ea ? Aflați imediat după pauza ,,
Sar nervoasa din pat și ma îndrept spre camera lui Adam țipând la el de pe scări . Intru in camera fără sa mai bat și fix atunci îl văd ca iese din dus doar cu un prosop in jurul taliei .
-Ce-ai de tipi așa ? Se reasteste la mine punându-se pe pat .
-Deschide televizorul acum , spun in timp ce dau din picior nervoasa . Deschise televizorul și numai bine fix pe acel program se vorbește din nou despre ce tocmai auzisem eu .
Se uita la televizor nervos și după il Închide ridicându-se in picioare și venind spre mine .
-Deci sa înțeleg ca te—ai gândit la propunerea mea de ești aici nu ? Spune pe un ton batjocoritor pe care nu pot sa-l suport asa ca ma incarc cu nervi ,in momentul cand am vrut sa tip Adam se ridica  căzundu-i  jos   prosopul din jurul taliei .
-Ai 2 minute sa te îmbraci , spun întorcându-ma și cred ca m-am făcut rosie in obraji . Îl aud cum il ridica si il aseaza inapoi și ma întoarce cu fata spre el .
-De ce te-ai luat la bataie cu Max ? Îl întreb nervoasa ?
-S-a bagat in niște afaceri de-ale mele, spune el însă vocea i se schimba instant si se încordează și îmi dau seama ca minte .
-Minti , spun și ma apropii de el .
-Ce te face sa crezi ca mint ? Spune dregând-și vocea .
-Învață sa -ti controlezi corpul când minti așa nu o sa te mai dai de gol  , spun uitându-ma fix in ochii lui care ma priveau fără pic de sentiment , nu puteam citi nimic in privirea lui așa ca vreau sa ma întorc sa ies din camera .
-Curvo , îl aud cum spune asta după ce închid usa după mine , nu am de gand sa ma cert cu el  la ora asta așa ca ma duc la mine in camera și plănuiesc cum sa-l fac cu ou și oțet maine , gândindu-mă la ziua de maine in care încep iar și serviciul caci zilele astea am avut un mic concediu , adorm . Ma trezesc când simt ca cineva s-a pus lângă mine , sar ca arsa din pat și îl văd pe Adam cum sta in patul meu și brusc mi-a luat telefonul de pe noptiera .
-Da-mi telefonul , tip la el in timp ce încerc sa îl i-ai însă ma imobilizează punându-se deasupra mea .
-Hm ia uite , ,,mama ,Marius , Roxi și Max ,, citește el din telefonul meu .
-Ti-am zis sa nu mai vorbești cu el , spune și îmi prinde maxilarul in mana lui apropiindu-și fata de mine .
-Ce îți pasa tie ce fac ? Îl întreb zmucindu-ma însă nu reușesc sa scap de sub el.
-Sti înainte sa trimit o târfă la produs întâi o verific dacă e in stare de ceva , și brusc mi s-a făcut chef de așa ceva .spune in timp ce îmi prinde o mâinile deasupra capului ținându-le cu o mana iar cu cealalta se plimba liniștit pe corpul meu .

AdamWhere stories live. Discover now