17

8.5K 287 9
                                    

-Dacă nu îmi spui unde te duci , vin după tine sa sti .
-Ma duc sa ma plimb , si ar trebuii sa incetezi sa ma intrebi ce fac ,nu e treaba ta plus o panarama poate sa faca ce vrea ea nu? spun pe un ton răutăcios  și ma uit direct in ochii lui ,smucind mana din stransoarea lui
-Singura , ma întreabă ridicând dintr-o sprânceană .
-Da ,zic sec si plec pe usa .
Ma urc in masina și in 10 minute ajung in fata parcului central .cobor din masina și încep sa îl caut cu privirea pe Max însă cineva vine și îmi pune ceva pe ochi iar eu din instinct l-am lovit in cu piciorul in genunchi iar când ma întorc văd ca era doar Max care acum era in fund frecandu-se la genunchi .
-Îmi pare rău ,nu știam ca ești tu spun râzând și întinzându-i o mana sa se ridice .
-Nu tu Iartă-mă pe mine , nu am vrut sa te sperii , spune in timp ce ma apuca de mana și se ridica,nu-mi vine sa cred cata bataie si-a luat si inca sta dupa fundul meu  .incepem sa ne plimbam prin parc și vorbim despre familiile noastre și de copilărie , am ras foarte mult cu el astăzi chiar este un băiat foarte de treaba . Ajungem într-un fel de pajiște cu mult gazon unde in fata era un lac prin de lebede care pluteau lin . Soarele care apunea se reflecta in apa și era o priveliște care nu era doar frumoasa ci și relaxanta din toate punctele de vedere . Ne așezăm pe iarba uitându-ne la apus .
-Vrei inghetata ? Ma întreabă brusc cu un zambet pe buze .
-Da , spun și dau sa ma ridic însă ma oprește sa stau jos .
-Stai aici , ma duc eu sa iau , sa nu pleci nicăieri , spune serios după zambind .
-Promit ca nu plec , spun și ridic mâinile in aer și ii zâmbesc .
  Ma uit linistita la lepede cum înoată așa frumos pe lac pana când ma trezesc cu cineva lângă mine .
-Numai singura nu te-ai plimbat , aud o voce care as putea sa o recunosc dintr-o mie ,era Adam .
-M-am întâlnit cu el aici ,acum dispari pana nu vine mi-ai stricat mie cheful destul nu îl strica și lui , spun dându-ma mai încolo de lângă el .
-Nu frumoaso , el știe ca noi suntem impreuna , așa ca acum ești iubita mea spune in timp ce se apropie de mine și îmi pune mana de după gât .
M-Hei ți-am adus ingeta, spune Max oprindu-se la jumătate când îl vede pe Adam și brusc încep sa faca schimb de niște priviri urate .
-Multumesc spun ridicându-ma in picioare la fel făcând și Adam Menținând mana pe umerii mei .
M-Poftim , îmi spune Max și îmi întinde inghetata zâmbindu-mi cald .
-Mersi ,spun luând inghetata in timp ce Adam se uita cu o privire la mine care ma mânca de vie .
A-Ei bine noi trebuie sa plecam , spune Adam trăgându-ma mai aproape  de pieptul lui .
Încerc sa spun ceva însă nici nu apuc sa respir ca ma trezesc cu fata lui Adam mult prea aproape de ea mea și ma săruta in fata lui Max . Nu-mi vine sa cred ce poate sa-mi faca băiatul asta , sper sa nu ma indrogastesc ca proasta de el , și așa sunt proasta ca i-am raspuns la sărut îmi venea sa îmi dau palme singura însă îmi dau seama ca deja nici nu mai eram in fata lui Max , eram pe drum spre masina iar Adam inca ma tine de după gât .
-Da-mi aia spune in timp ce îmi smulge inghetata din mana și o arunca într-un copac .
-Hei! Voiam sa o mananc.
-Știu , spune in timp ce ma apuca de mana și ma trage spre masina de inghetata .
-Buna seara , vreau și eu o inghetata cu doua Cupe , una de ciocolata și una de fistic .
-Desigur , spune fata care vindea și ii întinde inghetata .
Nu spune nimic înapoi doar ia inghetata și o plătește .
-Poftim , spune și Îmi întinde inghetata .
-Multumesc , spun și o iau in fata însă ma prinde din urma prinzandu-ma de mana . Degetele noastre erau împletite unele in altele acum , cine ne vedea chiar ar fi crezut ca suntem un cuplu .
-Și aici ne știe lumea , ai văzut ce sa dat la televizor , afara trebuie sa fim impreuna , spune uitându-se cu un zambet câștigător la mine . Nu ii răspund nimic doar il ignor pentru ca totuși n-am uitat ce mi-a făcut .
-O haide , inca ești suparata ? Ma întreabă nervos  însă nici acum nu ii raspund .
-Bine atunci ,spune și se pune in fata mea , degeaba ma dădeam in stânga și in dreapta sa îl ocolesc caci el venea in fata mea nelasandu-ma sa trec .
-Pana nu ma iei in brate și nu vorbești cu mine nu ma dau . Din nou nu spun nimic doar ma îndrept către o banca și ma așez pe ea .
-Se pare ca vom dormi aici , spun in timp ce ma uit la el fiind uimit de ceea ce am spus , probabil se aștepta la altceva .
-Nu cred , spune și ma ia pe sus ca un sac de cartofi pe spate  spate .
-Lasă-mă josssss ! Tip la el dând din maini și din picioare însă se pare ca ma ignora . Ma duce așa pana ajungem la mașini însă nu m-a lăsat sa urc in masina mea . M-a pus pe scaunul din dreapta și el s-a Așezat imediata volan .
Tot drumu nu a spus niciunul nimic pana am ajuns acasă.
-De ce nu ma lași in pace ? De ce m-ai pupat ? Tip la el când ajungem in casa
-Pentru ca eu nu te împart , spune și pleacă ca un fulger pe scări . Am simțit un gol in stomac când am auzit asta însă stiu ca  doarisi bate joc  de mine. Ma uit la ceas și văd ca deja era 7 așa ca ma pun repede sa ma pregătesc ca sa fiu gata la 8 .
Adam pov .
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa o urmăresc prin parc , poate chiar simt ceva pentru ea însă mi-e greu sa cred ca fix de ea m-as indrogasti când am atâtea fete la picioare . Simt cum îmi îngheța sângele in vene când o văd cu Max uitându-se la spus așa liniștiti .fix când am vrut sa ma duc la ei Max s— a ridicat și s-a dus pe o alta Străduța a parcului lăsând-o pe Kate singura , pf ce idiot .

AdamUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum