40

3.7K 141 5
                                    

Eram pe bancheta din spate a mașinii de politie având o pereche de cătuși la mâini și văzând oriunde ma uitam pe geam doar luminile specifice girofarurilor poliției Iar in fata mea era Aron care mai arunca un ochi in oglinda sa vadă ce fac .
După un drum de aproximativ 20 de minute ajungem in fata secției . Acesta se da jos urmând sa -mi deschidă și mie usa și sa ma smuceasca afara din mașina . Nervii mei erau cu totu la pământ , cu greu ma abțineam sa nu răbufnesc.
Acesta îmi face semn sa merg , el fiind in spatele meu obligându-ma oarecum sa țin direcția corecta .imediat cum ajungem in fata ușii se bagă in fata mea și deschide usa pentru ca eu aveam catusile la mâini . Când intru in secție rămân destul de socata când o vad pe Ioana și Roxi stand pe scaunele poliției Și amândouă plângeau.
Nu apuc sa le zic ceva căci Aron ma apuca de Brat și ma trage intr-o camera care părea a fi de interogatoriu . Acesta îmi face semn cu capul sa stau jos pe scaun in timp ce el se așeza pe cel din capătul celălalt al mesei .
-Ce vrei de la mine ? Îl întreb plină de furie .
-Aici eu pun întrebările , spune și lasă un mic zâmbet la vedere . Era destul de păcălitor având in vedere ca arăta aproape  exact la fel ca Adam .
-Unde este ? Îl întreb încercând sa îmi ascund furia .
-Vad ca nu ai înțeles cine pune întrebările aici drăguțo.
-Pana acum nu mi-ai pus nicio întrebare , drăguțule , spun accentuând ultimul cuvânt sunând mai mult ca o batjocura .
-Cum l-ai cunoscut tu pe Adam ? Ma întreabă calm cu o privire rece .
-Îți răspund doar dacă îmi dai cătușele astea jos și îmi spui unde e acum , spun ridicând putin mâinile cât sa le vadă .
-Îți scot doar cătușele , spune putin confuz de răspunsul meu .
-Atunci îți zic doar jumătate de răspuns , spun și întind mâinile câtre el cât sa mi le dea jos.
-Acum zi , cum v-ați cunoscut ? Ma întreabă de data asta văzând ca își pierde răbdarea iar asta era și scopul meu .
-Prin părinții mei , spun și îmi așez fundul mai bine pe scaunul din lemn .
-Mai departe ,spune fixându-ma cu ochii lui verzi .
-Mai departe ce? Îl întreb zâmbind .
Acesta deja expira nervos pe nas și își pune mâinile in jurul mesei ridicându-se in picioare .
-Crezi ca îți Bati joc de mine? Ma întreabă furios
-Chiar vrei sa răspund la întrebarea asta?
-Sti ceva , Adam ,și bunică-tu nu sunt la politie înțelegi?
-Atunci unde sunt? Îl întreb încruntată .
Acesta nu spune nimic doar scoate telefonul și caută ceva in el .
-uite , spune și îmi întoarce telefonul și pe el era o înregistrare cu cei 3, Adam ,Robin și Marius ,legati de scaune într-un fel de depozit mai mare , iar aceștia fiind înconjurați de mai mulți bărbați masivi .
-Acum , Răspunde , cum v-ați pus împreuna ?
-Nu e treaba ta , răspund lăsându-ma pe spate in scaunul de lemn.
Acesta pufneste într-un ras nervos și îmi zice :
-Păcat , voiam doar sa ii scap de acolo cu ajutorul tau , dacă nu vrei sa cooperezi ești liberă sa ajungi ca ei, spune și se ridica de pe scaunul lui îndreptându-se spre ieșire .
-Stai.. ii zic înainte sa iasă știind ca asta și dorea , cine sunt acei oameni și de ce ai acele înregistrări ? Îl întreb ridicându-ma și eu de pe scaun și uitându -ma la spatele lui pentru o secunda pana când se întoarce cu o privire amuzata.
-Oferta a expirat draguto , dacă vrei sa colaborezi ma găsesti la a 4-a casa de pe strada ta , spune și îmi face cu ochiul ieșind din acea camera .
Rămân surprinsă neștiind dacă se dădea la mine sau chiar voia sa-i ajute , și de ce ar avea nevoie de mine , el e și polițist și are toate lucrurile necesare sa ii găsească .
Cât am stat in gandurile mele , in camera intra o polițista drăguța care îmi spune ca sunt liberă sa plec , întrebându-ma la ieșire dacă chiar ii cunosc pe cei din filmare .
Profit de ocazie și o întreb de unde a apărut acea filmare și îmi Răspunde calm ca poate sa îmi și arate .
Trec pe lângă Roxi și Ioana și le fac semn ca vin imediat . O urmez pe tipă și ajungem in secția mare unde erau toate calculatoarele , acolo roaga un coleg sa arate iar filmarea și la o privire mai atente observ ca acea filmare era defapt transmisă in direct .
-De unde este transmisă filmarea asta? Ii întreb curioasa .
-Este de la o fosta fabrica de-a domnului Matei , mai exact fosta fabrica de vin , spune băiatul de la calculator .
-pai acolo nu mai sunt camere de supraveghere , nu a rămas nimic după acel incendiu , spun confuza .
-Domnișoara .. cineva vrea sa vedem aceste imagini , e o sursa anonima , nu putem sa i spargem sistemul e foarte bine securizat .
-Aha , am înțeles , spun și ies din camera îndreptându-ma către prietenele mele .
-Sunteți bine? Le întreb fiindu-mi extrem de mila de ele mai ales ca erau și însărcinate .
-Cum o sa cresc copilul singura ? Ma întreabă Roxi plângând și mai tare .
-Hei , nu moare nimeni , îți promit , am sa fac orice sa vina înapoi acasă in siguranța , spun și o strâng in brațe .. și Adam e acolo , nu numai ai voștri , spun abținandu-ma sa nu plang .
-Dacă poliția nu a putut face nimic , tu ce o sa faci ? Spune debea reușind sa o înțeleg de printre lacrimile și suspinele ei.
-Am sa lucrez cu Aron .. se pare ca știe mai multe , acum hai sa plecam de aici , spun și le ridic pe amândouă și ieșim din secție .

AdamWhere stories live. Discover now