34

7K 269 51
                                    

Intram in casa după ce s-a sfarsit micul incident și stam și ne holbam unul la altu preț de aproximativ 2 minute .
-Nu mai mergi la mall , îmi zice Max mutându-și privirea in alta parte acum .
-Nu mai mergem poate vrei sa zici , ii zic puțin suparata ca doar din cauza aia nu puteam sa mai ies din casa .
-Credeam ca vrei telefon , spune in timp ce își pune mâinile in sân și se uita la mine de parca m-ar certa.
-Pai vreau telefon  , dar vreau sa vin și eu cu tine .
-Nu se poate , rămâi acasă .
-Pff bine , pufnesc nervoasa și urc la mine in camera .
Ma schimb in niște colanți și un tricou și ma pun in pat sa ma uit la televizor .
-Sa sti ca ești doar cu helga in casa, eu ma duc la mall și Orlando are niște treaba in oraș , ai grija de tine . Îl aud pe Max cum vorbește in timp ce își baga capul pe usa camerei.
-Ok , pa
-pa .
Mai stau puțin in pat și realizez ca acea camera e defapt camera lui Max . Ma ridic din pat și încep sa cotrobăi prin camera ca poate o sa-mi gasesc telefonul . Încep cu biroul unde era destul de incarcat cu documente însă nu am fost așa curioasa cât sa ma uit sa văd despre ce era vorba . Ma mai uit pe acolo pana ajung la un sertar din birou pe care îl deschid și spre surprinderea mea chiar îmi gasesc telefonul undeva la fundul sertarului acoperit de alte hârtii . Chiar nu este deloc inspirat cand vine vorba de ascuns lucruri sau oameni .
Îmi deschid telefonul și imediat cum prinde din nou semnal ecranul telefonului este bombardat cu mesaje și apeluri pierdute de la toți prietenii și prietenele mele însă cele mai multe de la Adam . Evident in toate mesajele erau aceleași intrebari dacă sunt bine și unde sunt . Nu apuc sa răspund la niciun mesaj ca aud o usa de jos  trandindu-se destul de tare deci probabil a venit Max sau oralando și fiind curent afara s-a trântit singura . Închid repede telefonul și îl pun unde l-am găsit și ies din camera ca sa văd cine e .
Cobor jos și in centrul sufrageriei stătea Marius care avea pumnul plin de sânge . Se uita la mine așa mirat , parca împietrise  când m-a văzut .
-UNDE E? Se aude un tipat puternic din Bucătărie așa ca fug cu Marius pana acolo și il vedem pe Adam care era peste Orlando , Orlando era plin de sânge pe fata , debea puteam sa-i mai văd trăsăturile la cât de rău arata .Adam se oprește din tot ce făcea și și-a îndreptat privirea către mine . Se ridica de pe Orlando și scoate un pistol și il împușca in cap pe acesta , eu rămânân socata de ceea ce văzusem .
-Cum ai putut sa-mi faci asta? Tip la el in timp ce îl imping deoarece voia sa ma ia in brate .
-Ești nebuna ?am venit sa te salvez de nenorocitul ăla
-Singuru de care trebuia sa ma salvezi erai tu , ti se pare ca am ceva? Sunt perfect bine , însă nu eram la fel de bine dacă rămânem cu tine și îți puneai tu planu in aplicare , tip la el foarte nervoasa.
-Ce plan nebuno ? Ma întreabă devenind și el furios .
-Nu ma mai face pe mine nebuna da? Planu ăla in care ma duceai la produs , despre ce plan crezi ca vorbesc aici ? Sau acum faci pe victima ?
-Îl omor , ce prostii a putut sa-ti bage in cap .
-Nu cred Ca astea sunt prostii , este adevarul , acum poți sa pleci , sunt bine sanatoasa , m-ai văzut , acum pa.
-Niciun pa domnișoara , ia zi eu sunt ăla rău ? Tu cu ce crezi ca se ocupa scumpul tău Max?
-Nu știu , și nici nu ma interesează.
-O ba da , crede-ma ce o sa-ti arat acum te intereseaza foarte mult . Spune și ma ia de mana trăgându-ma pana in camera lui Max .
-Uite , spune și da niște cărți din biblioteca deoparte și văd un mic seif , acesta pune un Cod și se deschide , inauntru erau numai plicuri , mai bine zis scrisori .
-De unde sti tu cifrul  mai exact ? Îl întreb fiind nesigura de ceea ce era in acele plicuri .
-Ți-am mai zis ca am fost  prieteni foarte mulți ani , zice și îmi pune in pat toate plicurile alea . Observ ca pe fiecare plic era câte un nume de fata iar dedesubt scria ,, Tranzacție sfârșită,, sau ,, Tranzacție in decurs ,,. Ma uit la Adam iar acesta părea disperat sa caute un anume plic .
-Poftim , spune și îmi da un plic pe care scria numele meu și mai jos Tranzacție in decurs . Deschid plicul puțin reținută și văd un fel de document tras la imprimanta in care scria ca voi fi data unui așa zis bărbat pentru Suma de 30 000 de euro .
-Așa face el banii Kate , vinde fete și nu numai , in trecut mai vindea și copii .a fost și este un monstru într-un corp de om . Ti-a bagat numai prostii in cap ca sa poată sa te faca sa ma urăști și sa ai încredere in el .
-Eu , eu vreau acasă , spun aproape începând sa plang deoarece mi-au venit  in minte toate lucrurile care mi s-au întâmplat de când m-am mutat aici .
-Haide acasă, îmi spune Adam in timp ce ma trage intr-o îmbrățișare strânsă și ma pupa pe cap .
-Mi-a fost dor de tine micuțo , spune și ma trage puțin din îmbrățișare ca sa se uite in ochii mei . Nu spun nimic doar zâmbesc puțin in colțul gurii și ma duc către birou ca sa îmi iau telefonul .
Coboram jos , îl luam pe Marius și ieșim pe usa , urc prima in masina in spate , Adam la volan și mai era și Marius sa se urce însă fix când a deschis portiera s-a auzit un foc de arma  iar acestuia a început sa ii sângereze puternic brațul .

Iată și capitolul așteptat de voi atâta timp : ))) Debea l-am terminat deci e posibil sa aibă mici greșeli din cauza autocorectorului sau ca nu am fost suficient de atenta când am scris , maine când sunt mai odihnita îl editez , va pup ❤️

AdamUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum