12

9K 323 3
                                    

Cobor din masina și ma îndrept către fetele care ma așteptau in fata Porții .
-Ce faci cu alea ? Ma întreabă Iza arătând către sacoșa cu dulciuri zambind .
-Poveste amuzanta , eu aici locuiesc , pentru câteva secunde fetele au înlemnit in fata mea de parca le-a-și fi spus ca , casa e bântuită .
-Stai așa , tipa Andreea , aici sta și smith , înseamnă caa spune și zâmbește ca un copil la fel și Iza .
-Nu , nu înseamnă nimic , este colegul meu de casa le spun . Haideți sa intram și va povestesc in casa mai multe . Fetele aproba dând din cap așa ca ma lasă sa intru prima in curte . Debea puteai sa vorbești cu muzica aia data exagerat de tare . In fata mea apare Adam care vine spre mine și ma ia in brate ca pe un copil mic .
-Iubirea mea s-a întors de la Market ? Spune și vrea sa ma pupe însă ma feresc țipându-i in ureche sa ma lase jos .
-Lasă muzica mai încet, ii zic iar acesta își scoate Telefonul din buzunar dând mai încet volumul acum putând sa vorbești normal . Ma întorc și le văd pe cele doua fete dându-și coate și zambind uitându-se la noi însă nu dureaza mult pana le sar iubiții lor in fata , spre surprinderea mea iubiții lor erau chiar Josh și Alan , chiar ma bucurăm ca acum o sa am cu cine sa vorbesc și sa barfim baietii .
-Trebuie sa vorbim , ii zic lui Adam întorcându-ma către el . Acesta nu zice nimic doar îmi ia sacoșa din mana și ma urmează in casa .
-De ce nu m-ai pupat , zice cu o voce stinsă din cauza băuturii , era beat mort așa ca nu era momentul potrivit sa vorbim despre el și cu ce se ocupa .
-Pentru ca nu suntem impreuna ii răspund calm ducându-ma in Bucătărie . Acesta ma urmează și se pune pe un scaun uitandu-se la mine cum puneam toate lucrurile din sacoșa pe masa .
-Ai stat cam mult la ,,Market ,, spune punând ghilimele in aer la cuvântul Market .
-Era multă lume , ii spun evitându-i privirea .
-Tu chiar ma crezi prost ? Ma întreabă cu o voce care trebuia sa fie serioasa însă la cât de beat era m-a bufnit rasu .
-Sincer ? Da
-Ha ce amuzant , nu apuc sa-i răspund ca telefonul îmi vibrează pe masa și văd ca tocmai am fost băgată într-un grup . Ma pun pe scaun și zâmbesc când văd ca in grup eram eu , Roxi , Iza și Andreea iar grupul de numea ,,Stapanele cățeilor ,,
-Vorbești cu iubi ? Ma întreabă Adam foarte serios de data asta reușind sa nu i se observe așa mult alcoolul in voce .
-Da ii răspund zambind ridicându-ma de pe scaun și încep sa pun prin sertare tot ce am cumpărat lăsând inghetata pe masa .
Căutând loc pentru toate prostiile pe care le-am luat aud cum Adam rade așa ca ma întorc curioasa către el și văd ca telefonul meu era la el in mana .
-,,Stăpânele cățeilor ,, Pufneste el amuzant dând într-un ras zgomotos . Ii iau telefonul din mana și văd ca a dat un mesaj pe grup ,, câinele a aflat de grup ,, urmând multe emoticoane de ras din partea fetelor . ,,Scuze l-am scăpat din lesa ,, scriu și trimit mesajul și aud râsete de data asta de afara .
Îl aud pe Adam cum își drege vocea și ma face sa scot capul din telefon inca zambind .
-Nu merit un pupic pentru râsetele de afara , îmi spune făcând bot spre mine .
-îmi pare rău dar ei au ras de mesajul pe care l-am dat , spun și ma îndrept spre ieșire .
-Stai , despre ce voiai sa vorbim ? Ma întreabă Adam ridicându-se de la masa .
-Despre , nu conteaza acum , vorbim maine .
-Ok dar și eu vreau sa-ti spun ceva .
-Te ascult spun uitandu-ma in telefon la mesajele primite .
- Te prefaci iubita mea te rog ? , rămân puțin surprinsă de faptul ca m -a rugat frumos așa ca o sa dau credite alcoolului pentru asta .
-Da , dar nu exagerezi ok ?
-Nu promit nimic , spune in timp ce trece pe lângă mine prinzând-ma de mana și ieșind in curte .
Ma așez pe un scaun lângă el și cu o mana țin telefonul și cu cealalta ma țin de mana cu el . In curte nu prea mai rămăseseră prea multă lume , am rămas doar noi 8 și inca vreo 2 baieti care erau de treaba , nu trec 5 minute ca și cei 2 baieti pleacă rămânând numai noi in curte . Ceasul era de 10 seara iar vremea de afara era minunata , inca ma gandesc la ce mi-a zis Max azi așa ca sunt distrasa de la ceilalți uitându-ma in gol . Brusc simt cum Adam îmi da drumul la mana și brusc apare in fata mea cu mana întinsa înspre mine . Debea sesizez ca ritmul muzicii s-a schimbat într-unul lent și ii văd pe ceilalti amorezați deja dansând .
-Îmi acorzi acest dans , spune încet înspre mine debea putând auzi mai mult i-am citit pe buze .
-Da , spun apucand-ul de mana întinsa înspre mine . Ma trage de pe scaun și începem sa dansam lent un fel de vals . Nu știu dacă e din cauza berilor sau nu însă danseaza atât de bine încât am renunțat sa ma concentrez prea mult la pași și doar m -am lăsat condusă de corpul lui . Peste 2 minute melodia s-a terminat așa ca ma dau un pas in spate și ma uit in jur însă proasta alegere , ii văd pe toți lingandu-se mai mai sa o faca in curtea mea . Ma uit către Adam iar el se uita înapoi la mine și ne dam amandoi un zambet după ce vedem ce se intampla in jurul nostru . Acesta ma trage mai aproape de el și se apleacă către urechea mea .
-Ma lași sa te pup pe bot ? Ma întreabă și pot sa jur ca zâmbea .
-Tu ce crezi ?, ii zic sarcastic însă acesta se uita la mine și zâmbește când deodată îmi fura un sărut scurt și după se da un pas in spate zambind cu gura pana la urechi și își da cu mana prin par .
-Eram sarcastica , spun dregandu-mi glasul și trec pe lângă el intrând in casa .

AdamWhere stories live. Discover now