The Hanged Man Ⅱ

1.1K 109 8
                                    

"Bay Wang saçmalamayın lütfen!"
Müdür sonunda normal dedektife patlamıştı.
" Neden kurbanına doğru çizsin resimi? Bize ipucu veriyor kendi hakkında! Ölü birine değil."

Genç dedektif gözlerini yumdu. Fikirlerini önemsemeyen birine anlatma isteği yoktu, her türlü raporunda açıklamıştı doğru olan fikirlerini.

Katilin çizdiği Ters Asılmış Adam tarot kartı bize sunulan bir ipucu. Katil kendisinin bulunmasını değil sıradaki kurbanını bulmamız için veriyor bu ipuçlarını. En son öldürdüğü kişi olan Bay Feng Ming Jing halk tarafından çokça sevilen bir hain olduğunu katil zanlı sayesinde otel odasındaki yere apaçık koyulan sağlam dosyalar ve Bay Feng'in kendi flash belleği kurbanın da suçlu olduğunu gösteriyor.
Basına yansıyan bu bilgiler ışığında bazı iş insanlarının da yaptığı yanlışları medyaya sunuldu.
Sıradaki kişi tahminimce Liu şirketinin CEO'su Bayan Cici Liu'dur kendisi Bay Feng'in birinci ortağı olmakla kalmayıp Ters Asılmış Adam'ın tanımına uyan bir kadın. Korunma kararı gerektiği fikrindeyim
Teşekkürler
Wang Yibo

Bay Liu sinirli bir şekilde elindeki raporu yere fırlattı.

  "Oteldeki kanıtları katilin ayarladığı oynama bilgiler! Nasıl Bayan Cici'den şüphelenebilirsin! Kadın yılın Bağış Meleği seçildi! Kadın ve çocuk hakları için, sağlık için, hukuk için!"

  Ofisteki herkes ilk defa müdürlerini bu kadar kızmış görüyordu ve anlam veremiyorlardı. Fikirini belirten bir dedektife bu denli kızmak müdürlerine yakışan bir davranış değildi.

Cinayetlerin aralıklı işlendiğini yazdığı kısımı yırtıp armış olan müdüre dikti gözlerini Bay Wang. ' O kadın ölürse...' aklından geçen fikirleri noktalayarak önüne döndü.

İlk günü gerçekten çok güzel geçiyordu.

Gerçekten(!)

Gözlerim Gözlerine Değdiğinde-YizhanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin