The Hanged Man Ⅲ.[Or Woman?]

993 113 41
                                    

  Kadın yavaşça üzerindeki Jaguar kürkünden yapılmış olan kabanını koltuğuna bıraktı, kürk kayıp yere düşse bile bununla ilgilenmedi.
  Odasında sakladığı bedenin yanına gitmesi gerektiğini karanlık beyni yankıladığında topuklu yılan derisinden yapılmış ayakkabıların yönü yatak odasına yöneldi.

  Kırmızı çarşafların üzerinde bağlanmış küçük kızın vücudu titrerken masraftan kaçınılmamış ve resmen tek amacı sex yapmaya yarayan yatak odasının kapısının kulpu çevirildiğinde çıkan sesten bile ağlamaya başladı uzun süre burada tutsak edilen minik ve kendisine göre artık masum olmayan kız.

  Kadının gözleri koyulaşmaya ;bir aslanın avına yaklaşması gibi küçüğe yaklaştı, pisleşmiş kalbi bu olaya karşı mutlu olmaya ve heyecanlanmaya başlamıştı.
  Küçük ceylan gözlerini sıkı sıkı kapadı bu çirkin yüze bakmamak için. Günlerdir yeni yeni büyümeye başlayan vücudunun her yerine elini değdirmiş olan kadın bugüne kadar asla ceylanı tam olarak yakalamamıştı. Kızın iç çamaşırının üzerinden hissediyor ve son güne kadar kendini büyük bir umuda sokuyordu. Bu hep yaptığı bir şeydi; Genç ceylanları avlamak yani.

  "Bugün benim olacaksın küçüğüm."

  Ceylanın korktuğu an gelmişti, aslan adım adım ceylana yaklaşıyordu. Yalvarmaya başladı, yapacak başka bir şey kalmayınca.
  Tanrıya yalvarıyor, kadına yalvarıyor, evin yanından geçen yüksek müzikli arabaya yalvarıyor lakin yanıt alamıyordu.
  Kulağına ilişen huzur verici flüt sesiyle ağlamayı bırakmıştı. Sanki biri genç ceylanın kafasını okşamış ,gözüne ise  ufak bir kumaş bağlamış gibiydi. Ne görüyordu ne de duyuyordu aslanın acı çığlıklarını ancak korkmuyordu çünkü duyduğu bu melodi hoşuna gitmişti.

  Birden kapıda hissedilen genç dedektife küçük bir tarot kartı ve not bırakan ceylanın kurtarıcısı hızlıca ayrıldı ordan.

  Wang Yibo hızlıca kapıyı çarptırarak açmış ve odaya girmişti, ardından stajyerimiz.
Yatakta ölü kadın, bağlanmış küçük bir kız çocuğu , yerde küçük bir tarot kartı ve yanında notlar stajyere göre normaldi, camdaki beyaz not  hariç.

"No one call me Xian anymore.."*


*Şarkıda " And I could still say aloud the word "Xian"" diye geçiyor ancak ilerde neden böyle yazdığımı anlayacaksınız

Gözlerim Gözlerine Değdiğinde-YizhanWhere stories live. Discover now