Milestone: Startline

350 31 4
                                    

Dedektif Wang ilk defa bir duyguyu bütünüyle yüzünde yansıtıyordu, şaşkınlık. Xian'ın ona dokunduğunda ürpermesinin nedenini duyguları sanmıştı ancak belliydi, duyguları değil getirildiği yerdi. Etraf asla normal bir yer değildi hatta Xian konuşmaya başlamasa asla bakmaktan kendini alamazdı.

"Lan Zhan, seni bekledim." Gözlerine baktığında acıyı ve utancı görünce duraksadı Dedektif Wang.

"Lan Zhan?"

Wuxian o an Lan Zhan'ı yerine gelen kişinin onun hatıralarına sahip olmadığını anladı, yüzünde aciz bir tebessüm belirdi ve ilk defa kalbindeki merhamet dudaklarına ulaştı.

"Sana hatırlatmam gerekiyor hm, beni takip et lütfen."
  İlerledikçe bir ıslık sesi duyuyor ve etraf renkleniyordu. Saniyeler içerisinde yerden kocaman bir dağ çıkmış üzerinde bembeyaz evler yerleştirilmişti bile! Herbir detay Wuxian tarafından özenle hazırlanmıştı, o asla unutmazdı geçmişi çünkü sevdiği geçmişte, anılarında kalmıştı.

"Seninle tam burada tanıştık, sana anlatmak yerine hepsini göstereceğim." Sonra kuvvetli bir ıslıktan sonra birkaç kişi dağın girişinde bekliyor bir şekilde belirdi. Aralarındaki oğlan tıpkı Xian'a benziyordu ancak belliydi bu oğlan daha gençti. Sonra ise Xian'ın derin bir ah çektiğini duysa bile bir şey demedi, izlemeye devam etti.
Köprünün başında beyazlara bürünmüş biri belirdi.
"Ama bu benim?"  Xian ise sessiz kaldı çocuğun dediğine.

Bu uyarı garip bir şekilde dedektifin kalbine dokundu, geçmiş hayatına üzülüyordu.

Gözlerim Gözlerine Değdiğinde-YizhanWhere stories live. Discover now