King Of Wands Ⅱ

889 101 30
                                    

"And I could still say aloud
the word "Xian""

Bu kelimelerin geldiği yeni dükkana girdiğinde Bay Wang şaşırmıştı. İçeride yalnızca bir eski televizyon vardı oysa içeri girerken vitrinde binlercesini gördüğüne emindi.
Hızlıca televizyonda açık olan videoyu telefonuna video yoluyla kaydetti, bu kanıt olarak sayılamazdı. Hızlıca bir görevli arasa bile bulamamıştı.
Soğuğa veya sinire tepki vermeyen Bay Wang şu an kurnazca gülümsüyordu. Çünkü biliyordu ki tek kurnaz kendisi değildi.
Ve emindi ki eski televizyonun üzerindeki atkı onun içindi. Üzerinde lotus çiçeği deseni bulunan lila atkının kokusu garip bir şekilde tanıdık gelmişti, bu tanıdıklık onu yatıştırdı.

Adımlarını emin ve sonraki hamleyi düşleyen bir şekilde dükkanın dışına attı. İkinci adımını üçüncüye yetiştirirken dükkandan gelen sesle durdu ancak arkasını dönmedi. O günlük açılmış olan televizyon dükkanı o saniye kapanmıştı.

Karşısındakine daha bir hayranlık duyan Bay Wang ilerlerken el sallayıp karanlık sokağa girmişti.

Araştırma zamanıydı.
Evinin kapısını açtığında karşısında küçüklü büyüklü beyaz tavşanları gördü. Kimin bıraktığı belliydi yerdeki, lotus işaretinden.

İlk defa duygularını böylesine yüksek yaşamanın şaşkınlığını hissetse bile önemsemeden araştırmasına başladı.


  Tahmin ettiği gibi atkıda ne bir parmak izi ne de başka bir şey vardı. Küçük davaları bitirdiğinden üslerine göre şu an boştaydı, tabi onlara göre.
Wang şarkıyı söyleyen kadını araştırdığında garip şeylerle karşılaştı.

  Şarkı Xuan Lu tarafından söyleniyordu. Kadının yaşamı tam bir romandı.
Erkek kardeşi tarafından zorbalık gören kadın genç yaşta aile baskısından kurtulmak için sevmediği veya tanımadığı bir adamla evleniyor bu sırada kariyer yapmaya karar verip şarkı çıkarıyor, şarkı tutmuyor ve eşi devam etmemesini söylüyor ancak Xuan Lu onu dinlemiyor bir süre aralarında tartışma çıkıyor ve şarkıcı Xuan Lu'nun eşi  kadının bacağına mermi ile yaralıyor bu olaylar ilk medyaya yansıtılmıyor ancak sonradan ortaya çıkıyor.
  Kadın eşinden ayrılıyor kısa süre sonra aşık olduğunu düşündüğü biri ile evleniyor. İlk zamanları güzel geçiyor hatta kadın bir şarkı daha çıkarıyor bu sefer tutuyor eşiyse karısının parasını harcıyor. Kadının başka şarkı çıkarmasına izin vermekle kalmayıp para getirmediği için kadına fiziksel şiddet uyguluyor.

  Xuan Lu en sonunda bunlara dayanamayarak intihar ediyor.
  Şarkıcı ölmeden önce bir şarkı daha yayınlıyor, bu şarkıyı ve yayımladığında her şeyi anlatıyor bir zamanlar üvey bir kardeşi olduğunu onu çok sevdiğini ancak erkek kardeşi tarafından öldürüldüğünü söylüyor. Xian diye çağırdığı üvey kardeşi için yayımladığı şarkı kısa bir süre olsa da tutuyor.

  Xuan Lu, Xi'an şehrinde kendi canını Lotus Koyunda alıyor.
  İlk bilinen bu olmasına rağmen sonrasında psikiyatrisi Wang Zhuo Cheng basın açıklaması yapıyor ve kadının zihinsel olarak engelleri olduğunu , şizofreni, söylüyor ve çokça kanıtı var.

  Wang ,Xian'ın kurbanını yakaladı
  Heykel Askerler!

  Wang ,Xian'ın kurbanını yakaladı  Heykel Askerler!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Gözlerim Gözlerine Değdiğinde-YizhanWhere stories live. Discover now