Before;Queen of Pentacles

777 80 5
                                    

  Elindeki atkıdan gözlerini ayıramıyordu. Bir eksikliğini doldurmuş gibi hissetmesini sağlayan bu atkı veya koku yeni kurbanı,kessinlikle masum olanlardan olmayan, bulmasını engelliyor ve aklını karıştırıyordu.

  Gözlerini kapatıp verdiği ipuçlarından tuttu. Öncelikle aradığı kişi koruyucu gibi gözüken ama asılında güvenilmez bir kişiydi.. veya tam tersi. Ancak aklına ne yılın koruyucusu ne de başka bir şey geliyordu. Sadece elindeki atkıyı düşünüp duruyordu ve bundan kendini alı koyamıyordu.

  İpin ucunu bıraktı ve yavaşça gözlerini açtı. Amacı asla Xian'ı yakalamak değildi, onun avladığı kişilerdi. Mental olarak iyi bir halde olmadığı aşikardı bunu bilmek için onu tanımanıza gerek yoktu.
Tek istediğinin bir miktar nefes olduğunu anlayınca paltosunu alıp evini terk etti.

Bay Wang yerine normal bir insan olsaydı şu an üstleri yüzünden tedirgin olurdu, oysa bizim dedektifimiz oldukça rahat ancak aklı farklı bir mekandaydı.
Lila atkıya sarınıp soğuk havadan kaçmış bir bankta oturu vermişti.
Bu koku bir şeyler hatırlatıyordu; Anne ve babası, küçük kardeşi gibi. İç çekti, tam olarak ne düşünmesi gerektiğini bilmiyordu.

  O sırada yanından bisikletle geçen küçük çocuk yerdeki taşa takılıp düştü. Bisikletten düşen çocuğun yanına ilerledi ve yardım edip geri, bankına ulaştı. Bulduğu küçük eskitme kağıt harici her şey aynıydı.

  Sıradaki kurbanımı bulmanız gerekmez mi, bleachtaireachta?

  Elindeki kağıttaki yazı Xian'a ait değildi, bunu biliyordu. Ancak son kısımdaki kelime yabancı geldiğinden hızlıca cep telefonundan araştırdı. İrlandaca olan bu kelimenin dedektif anlamına geldiğini gördü.

  Hızlıca beynindeki şimşekler çaktı...

  İrlanda ve Çin melezi olan geçtiğimiz iki yılın 'Meleği'.
  Her yerde böyle çağırılan kadın varını yoğunu insanlara ve iyiliğe harcıyordu.
 
En azından insanların bilgisi bu yöndeydi.

Gözlerim Gözlerine Değdiğinde-YizhanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin