did he come to save me?

3K 96 0
                                    

Dean's point of view
S provokativním úsměvem na tváři nakráčím ven před vilu, sledujíc Malika, vystupujíc ze svého auta. Malik pomalou chůzí kráčí ke mně, zatímco z dalšího auta vystoupili jeho dva poskoci - Payne a Styles. Můj úsměv na tváři se rozšíří, jakmile z párcentimetrové vzdálenosti spatřím Malikův nasraný výraz.

,,Přijel si docela pozdě, Maliku. Tu holku už tady nemám. Prodal jsem jí." pronesu svou předem připravenou lež, abych ho rozčílil, a provokativně se zasměju. ,,Tohle ti nežeru, ty zmrde. Moc dobře si věděl, že si pro ní přijedu. Okamžitě mi řekni, kde je." zavrčí Malik, přičemž vytáhne svou dosud schovanou zbraň. Hlaveň své zbraně namíří na můj hrudník. Payne i Styles poslušně zopakují Malikovi pohyby a vytáhnou své zbraně, míříc na mou osobu. Nezůstávám pozadu a udělám to samé, co oni - vytáhnu svou zbraň a hlaveň zbraně namířím na Malikovu hlavu.

,,Fakt si myslíš, že ti to jen tak řeknu?" uchechtnu se ironicky, ale hned opět zvážním, ,,Moc dobře víš, že mi ještě něco dlužíš. Vážně ode mě teď čekáš, že ti jí jen tak vydám?" slabě pozvednu své husté obočí, ,,Jsi docela prodejná kurva, Maliku, nemyslíš?" pokračuju ve svém řečnění, ,,Přijel sis pro ní jen kvůli penězům, což fakt nechápu. Kdyby si aspoň přijel, kvůli tomu, abys jí mohl ošukat... Jistý pochopení bych měl. Šukat jí je teda zážitek." zasměju se vítězně, přičemž se v mých modrých očích objeví provokace.

,,Cos jí udělal?!" zavrčí Malik, přistupujíc blíž k mé osobě, zatímco na mě stále míří svou zbraní. ,,Šukal jí bez jejího souhlasu?" odpovím neurčitě na jeho dotaz. Pobaveně se uchechtnu nad jeho výrazem a následně zvídavě pozvednu obočí, ,,Jeden by si pomyslel, že ti na ní a jejím stavu záleží, ale všichni víme, že ty se nezajímáš o nikoho jiného, než sebe. Jde ti jen o ty zasraný prachy, tak tady nedělej zbytečný divadlo." odfrknu si. Má pravdivá slova Malika dokonale rozčilují, což mi dělá radost.

,,Víš hovno! Nevíš o co mi jde, tak přestaň, do prdele, dělat chytrýho nebo tě zašlápnu jak zkurvenej hmyz!" vykřikne rozčíleně. Styles a Payne situaci nečinně přihlíží, zatímco na mou osobu stále míří svými zbraněmi - tato slovní přestřelka je pouze mezi mnou a Malikem.

,,Vím hovno?" uchechtnu se nevěřícně, ,,Ale prosimtě. Všichni to víme. Všichni, co s tebou kdy spolupracovali, vědí, že na tebe neplatí nic jiného, než peníze. Jsi zaprodaná kurva." zasměju se, doufajíc, že ho svým smíchem vyprovokuju ještě více. ,,Jak myslíš..." mykne Malik lhostejně rameny a schová svou zbraň zpátky za opasek. Více se k mým slovům nevyjádří. Malik kývne hlavou na Stylese, nad čímž nechápavě pozvednu obočí, stále jej pozorujíc. Začínám pomalu dostávat křeč do ruky, ve které stále držím zbraň, míříc na Malikovu hlavu.

,,Konečně jsi skončil s divadlem, jak ti záleží na Beatrice a vypadneš odsud?" zvídavě pozvednu své husté obočí. Najednou se ozve ohlušující výstřel. Aniž bych to zaregistroval, Styles stiskl spoušť své zbraně. Do mého pravého kolena se zavrtala kulka, což mě donutilo vykřiknout bolestí. Svou zbraň jsem nevědomě upustil na zem. Neudržel jsem se nadále na nohou a skácel se k zemi jako pytel brambor. Okamžitě se chytím za své postřelené koleno, nad čímž zasyčím bolestí.

,,Teď mi řekni, kde je." zavrčí Malik výhružně, kráčejíc blíž k mé osobě, přičemž odkopne mou zbraň, kterou jsem upustil na zem, stranou do bezpečné vzdálenosti. Jeho noha spočine na mém rameni, nutíc mě ležet zády na té špinavé zemi. Po levém boku Malika se objevil Styles, míříc svou zbraní na mou hlavu. I přes bolest, kterou mi způsobuje kulka v pravém koleni, se začnu hystericky smát.

,,Opravdu si myslíš, že ti to řeknu? Myslíš že bych jí tady schovával, když jsem věděl, že si pro ní přijedeš - přesně jak si sám řekl? Odvezl jsem jí za město." zasměju se, tváříc se, že jsem nad věcí. Snažím se z této situace nějak vyvléknout a Malika se jednoduše zbavit - musím si ošetřit své krvácející koleno.

Abducted [Z.M.]Where stories live. Discover now