look how the tables have turned

1.8K 69 20
                                    

Zayn's point of view
Ohlušující výstřel, jenž se rozlehl místností, mě na pár vteřin připravil o sluch - v mých uších nepříjemně pískalo. Sevření kolem mých paží náhle povolilo - konečně jsem mohl hýbat s rukama.

Tělo holohlavce, který ještě před pár vteřinami pevně svíral mé paže ve svém sevření, nyní leželo na zemi. McKyle, stojíc přede mnou, doslova zamrzl na místě. Zůstal šokovaně pozorovat mrtvé tělo holohlavce, z jehož prostřelené hlavy vytékala rudá tekutina, tvoříc kaluž na zemi.

McKyle vypadá, jakoby dokonce zapomněl, že měl v plánu mě zabít. Svou ruku, ve které drží svou zbraň, svěsil podél svého těla. Překvapeně pohlédnu k dvoukřídlým dveřím, od kterých zazněl hlasitý výstřel. Zatvářím se ještě více překvapeně, jakmile spatřím svého zachránce.

,,Liame?" vydechnu překvapeně. Jsem kurevsky rád, že se zde Liam nachází a zachránil mi život, ale co tu, do prdele, dělá? Jakmile jsem vyslovil Liamovo jméno, McKyle, stojíc přede mnou, pohlédl na Liama.

,,Mělo mě napadnout, že si přivoláš svoje koniny." zasyčí McKyle. Náhle mě na čele opět zastudí hlaveň jeho zbraně. Svůj pohled přemístím zpět na jeho tvář, ve které se usadil naštvaný výraz. Nemám strach. Možná bych měl mít, ale nemám. Když vím, že je zde Liam, který mě z téhle situace dostane, tak se cítím lépe.

,,Být tebou to nedělám, Scotte. Když ho zastřelíš, tak já zastřelím tebe." zavrčí Liam, kráčejíc blíž k nám, přičemž svou zbraní míří na Scottovu hlavu. ,,A když ho zastřelíš ty, tak já zastřelím tebe. A pak Malika." zavrčí dívčí hlas, který překvapí nás všechny. McKyleovi, stojíc přede mnou a míříc na mou hlavu, se na tváři náhle objeví nechutný úšklebek.

Beatrice's point of view
Mé tělo se lehce zachvěje - stejně jako má oční víčka. Pod sebou náhle ucítím měkkou matraci. Hádám, že mé tělo bylo položeno do postele. Už dobrých pár minut vnímám - bohužel.

Nemohu uvěřit tomu, co mé uši zaslechly. Ať už jsem Zayna považovala za největšího hajzla na světě - nikdy jsem si o něm nepomyslela, že je až takový hajzl. To, že by mě dokázal prodat, mě nenapadlo ani v tom nejhorším snu.

Díky tomuto jeho činu se mé city k němu vypařily jako pára nad hrncem - zmizely jako mrknutím oka. Necítím k němu už žádnou lásku. Už to není žádné; ,,Mám tě ráda.". Jediné, co k němu momentálně cítím, je nenávist.

Tak moc mu chci ublížit za tento podraz. Nedokážu slovy ani popsat, jak moc. Chci, aby trpěl. Pořádně. Chci, aby měl výčitky svědomí - aby mě prosil o odpuštění. Nemám tušení, kde se ve mně tahle veškerá nenávist bere, ale vím, že si Zayn tuto mou nenávist zaslouží - že si zaslouží trpět.

Odtrhl mě od mých sourozenců, dal mi falešné naděje, dělal ze mě naprostého pitomce, hrál si se mnou jako kočka s myší a to vše jen proto, aby mě mohl někomu prodat? Proč? Proč by to dělal? Kvůli pitomým penězům? Stály mu ty pitomé peníze aspoň za to? Kolik za mě vůbec dostane? A co se mnou teď bude? Budu někomu sloužit jako sexuální hračka? Budu dennodenně zažívat to, co s Deanem? Hlavou mi víří tolik dotazů, ale na žádný z nich neznám odpověď.

Po tom všem, co jsme si spolu prožili - po tom všem, jak jsem se namáhala - teď už vím, že zbytečně, mě Zayn tak hnusně podrazil. Vrazil mi kudlu do zad a je na svůj čin ještě pyšný. Nejprve mi vrazil kudlu do srdce, kdy si hrál s mými city k němu jako kočka s klubkem vlný. A poté mi vrazil kudlu do zad, kdy mě podrazil. Jeho čin se snad ani nedá nazývat podrazem, ale nevím jak jinak jej nazvat. Tohle je od Zayna opravdu nechutné svinstvo. A přísahám, že svého činu bude ještě litovat.

Abducted [Z.M.]Where stories live. Discover now