he's getting on my nerves

3.1K 102 6
                                    

Zayn's point of view
Strip klub, jenž vlastním, jsem nasraně opustil a rychlou chůzí kráčel k svému zaparkovanému autu, které jsem následně stisknutím tlačítka odemkl. Dveře auta jsem prudce otevřel, projevujíc svůj vztek, a nastoupil na místo řidiče. Složku, jenž jsem získal od Deana, jsem odhodil na sedadlo spolujezdce. Následně jsem strčil klíč od auta do zapalování, otáčejíc jej, dokud auto nenastartovalo. Aniž bych se obtěžoval zapnout si bezpečnostní pás, tak jsem se rychle rozjel pryč z pozemku strip klubu. Rychlostí, kterou jsem porušoval několik předpisů, jsem jel do své vily. Byl jsem naštvaný, což je slabé slovo, byl jsem přímo nasraný. Takhle mě nenaštvala ani ta malá žába Beatrice - takhle mě vlastně nenaštval ještě nikdo.

Jakmile jsem přijel do svého cíle, sebral jsem odhozenou složku ze sedadla spolujezdce a z auta vystoupil, zamykajíc jej. Zamířil jsem rovnou do své pracovny, ve které jsem se následně zamkl, aby mě nikdo nerušil. Usadil jsem se do svého kancelářského křesla u masivního, kancelářského stolu, na který jsem odložil složku. Několik dlouhých minut jsem prázdným pohledem probodovál dveře mé pracovny - potřeboval jsem se uklidnit, abych mohl přemýšlet racionálně.

Jakmile jsem se cítil aspoň trochu uvolněný, otevřel jsem složku, znovu pročítajíc papíry uvnitř. Tentokrát jsem ty informace na papírech četl opravdu důkladně, aby mi neunikla sebemenší maličkost. Její celé jméno - Beatrice Alexis Wilkinson, jsem "slyšel" poprvé v životě - neměl jsem absolutně žádné tušení, co je ona zač. Ovšem, jakmile jsem si přečetl její pravé jméno a příjmení, tak mi to seplo. Tu malou žábu jsem akutně potřeboval mít zpátky u sebe.

Mým tělem proplouval vztek - měl jsem vztek na Deana, že tu malou žábu Beatrice získal bez sebemenší námahy. Měl jsem vztek na sebe samého, že jsem jej nechal jen tak odejít s Beatrice v náručí - zachoval jsem se jako naprostej čurák. Měl jsem hned, jakmile na ní sáhnul, zakročit - kdybych tak učinil, Beatrice mohla být teď tady, čímž bychom se ušetřili této situace.

Nedokážu pochopit, jak zrovna takovej kretén bez mozku - Dean, zjistil o Beatrice. Beatrice je nudná, dospívající dívka bez smyslu pro humor - není populární a v ničem nevyniká. Někdo Deana musel informovat o jejím původu a on jí pravděpodobně sledoval - jinak si nedokážu vysvětlit, jak se o Beatrice dozvěděl.

Jen kdybych věděl už předtím, co je Beatrice zač. Kurva. Vědět to, neberu jí do svého strip kluvu a nenutím jí se kroutit u striptérské tyče. Tak moc mě tahle situace sere - nejde popsat slovy, jak moc.

Měl jsem si o Beatrice zjistit nějaké informace, už když jsem jí věznil dole v sklepní místnosti. Ale jak jsem mohl tušit, že se všechno takhle posere? Proč si to teď vůbec vyčítám? Nezavinil jsem tuhle situaci - zavinila jí ona, Beatrice. Kdyby mě nekopla mezi nohy, nemusel jsem pro ní vymýšlet trest v podobě tančení u striptérské tyče ve strip klubu. Neexistuje možnost, že bych jí za kopnutí mezi mé nohy nepotrestal - potřebovala trest. Musí znát hranice, které nemůže překročit.

Podrážděně jsem zavrčel a praštil sevřenou pěstí do stolu. Nebýt jejího drzého chování, neocitli bychom se v této posrané situaci. Naštvaně jsem složku zavřel a odhodil stranou. Následně jsem vstal od stolu, přecházejíc blíž k prosklené skříni, ze které jsem vytáhl křišťálovou sklenici a láhev mé oblíbené whiskey - potřebuju se trochu odreagovat sklenicí whiskey.

Zjistit lokaci toho zmrda nebude problém - Niall mě naučil ohledně technologie spousty věcí, tudíž zjistit Deanovu lokaci zvládnu sám - bez jakékoli pomoci. S Deanem obchoduju již dlouhý rok, což znamená, že o Deanovi vím užitečné informace - užitečné informace rovná se informace, které jej mohou poškodit. Musím mít nějaké eso v rukávu, kdybych jej chtěl v budoucnosti vydírat - takhle to dělám se všemi mými obchodními partnery.

Abducted [Z.M.]Where stories live. Discover now