i told you once i can't do this again [15+]

2.6K 86 4
                                    

Beatrice's point of view
Opět jsem skončila tam, kde jsem začala. Mé tělo leželo schoulené do klubíčka na roztrhané, špinavé, zapáchající matraci v opuštěné, sklepní místnosti, přičemž mě obklopovala hustá tma. Mé roztrhané šedivé tepláky se válely v rohu místnosti - na sobě jsem měla pouze bíle triko, sahajíc mi do poloviny stehen. Mé tváře byly pokryté zaschlými slzami. Poslední, co mi zbylo, má sebeúcta a chuť do života, bylo rozmeteno v prach.

Stále dokola jsem musela přemýšlet nad tím, co se v předešlých hodinách odehrálo. Co jsem udělala tak hrozného, že tyhle věci potkaly v životě zrovna mě? Čím jsem si to zasloužila? Opravdu jsem si myslela, že mě v téhle vile nepotká nic horšího, než v Deanově vile. Ovšem Zayn mě přesvědčil o opaku.

Donutil mě, abych jej uspokojila ústy. Nechtěla jsem - celou dobu jsem se vzpírala, což akorát zapříčinilo, že Zayn používal násilí. Zacházel se mnou opravdu hrubě - nebral na mě vůbec žádné ohledy. Nemilosrdně mi vrážel svůj penis až do krku, což ve mně vyvolávalo pocity dušení. Byla bych raději, kdybych se v té chvíli udusila, než tu chvíli prožívat.

Hystericky jsem plakala, ale Zaynovi byl můj pláč naprosto ukradený. Zatímco mě tahal za mé dlouhé vlasy, přirážejíc do mé pusy, tak slastně vzdychal mé jméno. Bylo to odporné poslouchat - nelíbilo se mi to. Poté, co jeho orgasmus skončil v mých ústech, mě nutil jej polknout, což jsem odmítala udělat. Nedokázala jsem jej polknout, proto jsem jej vyplivla na zem.

Zayn se kvůli mému činu naštval. Opravdu hodně. Během chvíle jeho velká dlaň dopadla na mou tvář, zanechávajíc za sebou rudý obtisk. Než jsem se stihla vzpamatovat z té tvrdé facky, tak jsem byla násilím donucena vytáhnout se do stoje. Zayn mi nedal ani příležitost promnout si svou pohmožděnou tvář - musela jsem totiž použít své ruce k obraně mé maličkosti, zatímco se pokoušel stáhnout mé šedivé tepláky z mého těla.

Tím, že jsem se bránila, jsem způsobila, že mé šedivé tepláky Zayn roztrhnul a následně je odhodil do rohu místnosti. Měla jsem na sobě pouze bílé triko - neměla jsem žádné spodní prádlo.

Tak moc jsem plakala a prosila jej, aby přestal. Dlaněmi jsem se zapírala o jeho hrudník, snažíc se jeho osobu držet dál od mého těla, ale jakoby můj dotek vůbec necítil. Strčil do mě, svalujíc mé tělo na roztrhanou, špinavou, zapáchající matraci, čímž mi málem vyrazil dech. Tlukot mého srdce byl jako splašený. Kvůli strachu, pohlcujíc mé tělo, jsem zapomínala dýchat.

Tvrdila jsem o Zaynovi, že je hajzl, ale i přesto v mých očích byl za menšího hajzla, než je Dean. Byl, dokud neudělal to samé, co Dean - dokud mě Zayn neznásilnil.

Tentokrát to bylo mnohem horší, než s Deanem. Už jen proto, že Zaynova chlouba je větší. Po mých tvářích stékalo obrovské množství slz, přičemž jsem křičela bolestí a prosila jej, aby přestal. Bránila jsem se zarýváním nehtů do jeho pokožky, ale i to bylo málo. I přes mé hysterické prosby nepřestával ve svém aktu a dál nemilosrdně a především bolestivě přirážel proti mému tělu. Několikrát mě chytil pod krkem, omezujíc mi přísun kyslíku. Jeho hrubé chování neznalo meze.

Po dlouhých minutách bylo konečně po všem. Jeho orgasmus skončil na mém stehně - udělal se na mě, jakobych byla špinavá děvka. Byla jsem tak moc ráda, když slezl z mého nehybného těla a postavil se na své nohy, upravujíc své oblečení. S úlevou jsem sledovala jeho vzdalující se tělo. Nedokázala jsem pochopit, proč mi Zayn tak ublížil. Ať jsem ve své hlavě vymyslela jakýkoli scénář, odpovídajíc na mou myšlenku, pokaždé jsem tuto situaci dávala za vinu sama sobě.

Poté, co Zayn opustil tuto sklepní místnost, jsem jen hystericky plakala, modlíc se v duchu, abych tuhle situaci nemusela znovu zažívat. Bolest mého břicha a především mého podbřišku byla nesnesitelná. Měla jsem pocit, jakobych měla vnitřní krvácení. Krk jsem měla jako v jednom ohni - bolelo mě i pitomé polknutí. Cítila jsem se tak moc špinavá a odporná.

Abducted [Z.M.]Where stories live. Discover now