5

5.5K 642 371
                                    

"madem toza alerjin var, neden buraya getirdin bizi?" shoyo ona kızarken tobio hapşırmaya devam ediyordu. "bu kadar tozlu olduğunu bilmiyordum." beşinci kez hapşırdı.

"tamam hadi, gidelim." tobio kıpkırmızı oldu. ayağa kalktığında shoyo da aynı şekilde kalktı. boş koridorlarda yürüken tobio'nun kızarıklıkları geçmişti bile. koridorun boş olma sebebi sonradan aklına geldi shoyo'nun. muhtemelen herkes yere düşen çocukla ilgileniyordu. bu komiğine gitti ve gülmeye başladı. tobio da sorgulamadı onu ve o da güldü.

"iyi misin şimdi?"

"ay, sen beni merak mı ettin?" tobio kendinden oldukça kısa olan shoyo'nun saçlarını karıştırdı. shoyo sabır dilercesine nefes verdi ve saçlarını düzeltti. "buraya girelim." dedi tobio bir anda. shoyo'nun elini tuttu ve bir odaya soktu. "burası müdürün odası değil mi be?" shoyo panikledi. müdür odasında değildi o an ama gelme ihtimali vardı.

"evet." tobio müdürün masasına doğru gitti. shoyo'nun kalp atışları onu izlerken hızlanıyordu, sebebini müdürün gelme ihtimaline bağlıyordu.

tobio masadaki mikrofonu aldı. shoyo sakince "ne yapıyorsun şu an?" dedi. tobio kıkırdadı. mikrofonu açtı ve "ushijima wakatoshi, kafana yediğin servis nasıldı?" diyişi tüm okulda yankılandı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now