7

5.1K 576 174
                                    

shoyo ve tobio okuldan iyice uzaklaşmışlardı. tobio oldukça eğleniyor gibiydi ama shoyo ufaktan gergindi. aslında bu stresi yavaş yavaş yok oluyordu ve zaman geçtikçe bu çocukla eğlendiğini fark ediyordu.

"hayatımda ilk defa okuldan kaçtım." dedi. sonunda yürümeyi kesmişlerdi. bir pastacının önündelerdi. yolda yürüyen insanları engellemeyecekleri bir yerde dikiliyorlardı. "çok eğlenceli, değil mi?" dedi tobio. mavi gözleri parlıyordu.

"evet, akşam beni azarlayacak olan ailemi hayal etmek de aynı şekilde eğlenceli." dedi shoyo. okuldan kaçtığı haberi mutlaka onlara gidecekti. "merak etme, ben hallederim ailenle konuşup." dedi tobio gereksiz bir öz güvenle. pastacının camındaki muzlu pastaya bakıyordu.  bir süre bakıştılar pasta ile. arada elini çenesine koydu, diğer çeşitlere göz gezdirdi. shoyo hiçbir şey demeden bu garip çocuğu seyrediyordu. 

tobio ona açıklama yapmadan içeri girdi. shoyo da artık otomatik olarak onun peşinde dolanıyordu ve o da girdi. "şu muzlu pastayı alabilir miyim?" dedi. yine ne planlıyor acaba, diye düşündü shoyo.

tobio elinde pasta poşeti ile çıktı. arkasından gelen çocuğa göz ucuyla baktı. "o pastayı neden aldın?" dedi shoyo dayanamayıp.

"canım çekti. iki tane de çatal koydum, hadi şu parkta oturup yiyelim!" yine gözleri heyecanla parlamıştı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now