21

4.1K 516 225
                                    

"resmen her gün onunla okula geliyorsun. onda falan mı yaşamaya başladın?" shoyo panoyu düzenliyordu ki arkasından gelen sesle irkildi. şimdi de başka bir arkadaşı ona tobio'yu kötüleyecekti. "dün onda kaldım." dedi ve bir şeyle meşgul oluyormuş gibi gözükmek adına önüne döndü.

"inanamıyorum! bir şey yaptı mı sana?"

shoyo parmak ucuna çıkmış, panonun yukarısına bir şey asmaya çalışıyordu. "ne yapmış olabilir?" dedi sinirlenmemeye çalışıp. tam o sırada tobio yanlarına geldi, parmak ucuna çıkan shoyo'ya yardım etti. elindeki kağıdı aldı ve panonun en üstüne astı. shoyo'nun uzanamadığını görünce hemen yanına gelmişti.

"teşekkürler tobio." dedi. yanındaki arkadaşı sessizleşmiş, onları izliyordu. "rica ederim sho." dedi shoyo'nun arkadaşına bakarak. 

"ben gideyim o zaman." dedi arkadaşı ve göz teması kurmadan hemen uzaklaştı. o uzaklaşınca tobio ondan hiç bahsetmedi. "müdür mü istedi?" dedi.

"evet, nereden anladın? o gün odasına girdiğimiz için ceza verdi."

tobio şaşırarak "senin bir suçun yoktu ki." dedi. "aslında seni arıyordu. beni bulunca bana sordu. ben de "tobio'yu yapması için ben zorladım." dedim."

tobio daha da şaşırmıştı. "buna inandı mı?" shoyo başını olumlu anlamda salladı. tobio, elini onun saçını daldırdı ve "teşekkürler." dedi gülümseyerek.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now