11

4.6K 557 370
                                    

okula geldiklerinde son derse girilmişti. ders saati olduğu için bahçe falan bomboştu. tobio güvenliği görüp sanki hiçbir şey olmamış gibi "hallettin mi abi?" dedi. güvenlik onu görünce hemen oturduğu yerden kalktı ve dibine kadar geldi. shoyo da korkup tobio'nun arkasına saklanmıştı çünkü bu adam tobio'dan bile uzundu. çok da iriydi.

tobio aksine hiç korkmamıştı ve hafifçe kafasını kaldırıp ona bakıyordu. güvenlik, "seni velet!" dediğinde tobio anlamamış gibi "ne oldu abi?" dedi.  "senin yüzünden müdür bana kızdı, neredesiniz siz? hemen müdürü arıyorum!"

tobio yüzüne üzgün bir ifade yerleştirdi. shoyo olayları her zamanki gibi sessizce izliyordu.

"bu çocuğun," dedi tobio arkasındaki shoyo'yu işaret ederek. "okuldaki son günü." shoyo içinden küfür etti. yine saçmalıyordu ve kendisini katmıştı olaylara.

"yarın ıssız bir köye taşınacak ve ben onun nihai kankasıyım." tobio burnunu çekti. "söyle abi, onu son kez alışveriş merkezine götürmekle kötü mü yaptım?!"

shoyo'nun da suratında acı dolu bir ifade vardı ama bunun sebebi tobio'ya sinir olmasıydı.

güvenlik görevlisi, bu olaya aşırı üzüldü. hatta gözleri doldu. neredeyse tobio kahkaha atacaktı ama kendini tuttu. "özür dilerim, evlat. eğlenmenize bakın!" dedi. cebinden bir peçete çıkardı ve akan gözyaşlarını sildi.

"o zaman motorumu alıp çıkıyoruz abi." dedi tobio.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now