13

4.5K 531 207
                                    

shoyo, dün yaşadığı onca şeyden sonra normale göre bir tık erken yatmıştı. aslında erken yatmasının tek sebebi yorulması değildi, ailesinin akşam yemeğine katılan tobio hakkında sürekli soru sormasıydı.

tobio ailesinin karşısında oldukça efendi gözükmüştü. bu çouk her şekle girebiliyordu resmen. shoyo bile onun kibar konuşmalarına şaşırmıştı bu kadar iyi rol yaptığını bilmesine rağmen. yine de işe yaramıştı, ailesi okuldan kaçtığı için ona kızmamıştı çünkü tobio'nun yanında güvendeydi. (!)

alarmından tam beş dakika önce tobio onu aramıştı. tesadüfen de telefonunu sessize almayı unutmuştu shoyo, iğrenç zil sesi kulaklarını doldururken telefonu eline alıp açtı. uykulu bir sesle yanıt verdi. tobio ona kapının önünde olduğunu falan söyledi ama shoyo artık onun yalanlarına inanmıyordu. camdan baktı, orada değildi zaten. sallana sallana hazırlandı ve aşağı indi. tahmin ettiği gibi henüz gelmemişti. gizlice okula gitmeyi planladı ama sonrasında yaşayacaklarından korkuyordu. 

tobio'nun gelmesini üç dakika beklemişti ve bu üç dakika içerisinde bir arkadaşı aramıştı. ama açmamıştı çünkü tobio her an gelebilirdi ve motordayken telefonla konuşmak istemiyordu. bu da arkadaşının atacağı ikinci trip olacaktı.

tobio yürüyerek ona yaklaştığında shoyo şaşırmıştı. motorla değildi ve diğer bir şaşırdığı nokta çok iyi gözükmesiydi. elinde sigara vardı ve sabah sabah shoyo'ya hiç mantıklı gelmemişti.

simsiyah kıyafetler içinde yanına geldi ve "bugün otobüsle gidelim, farklılık olsun." dedi tüm havasıyla. çöpün üstündeki sigara izmariti atılan yere sigarasını attı ve shoyo onun izmariti yere atmamasından neden etkilendiğini sorguladı.

"motorun bozuldu, değil mi?" dedi shoyo.

"aynen."

i did something bad ⎯ kagehina حيث تعيش القصص. اكتشف الآن