14

4.3K 534 229
                                    

sadece beş dakika boyunca bekledikleri otobüs gelmişti. shoyo'nun gözleri boş yer ararken tobio oturmuştu bile. onlarla birlikte binen birkaç kişi de oturmuştu ve shoyo ayakta kalmıştı. "sho, kucağıma otur." dedi tobio. shoyo hızlıca kafasını olumsuz anlamda salladı çünkü tobio aşırı ciddiydi.

saçma sapan bir otobüs yolculuğundan sonra nihayet okula gelebilmişlerdi. bu yolculuğu en saçma yapan şey, shoyo'nun yaşlı bir kadının üstüne düşmesiydi. kadın anlayışlıydı ve yanlışlıkla olduğunun farkındaydı ama shoyo, tobio'nun diline düşmüştü. baya dalga geçmitşi tobio onunla.

okulda tüm gözler onların üzerindeydi. bunun birçok sebebi vardı. dün okuldan kaçmışlardı, muhtemelen müdür onları okul içerisinde aramıştı ve herkes bunu duymuştu. wakatoshi, tobio tarafından bayıltılmıştı ve bunu çok fazla kişi görmüştü. tobio okula bir duyuru yapmıştı, bunların dışında tobio kageyama başlı başına ilgi çekici biriydi zaten.

shoyo bu bakışlardan rahatsız oldu ve gözleri arkadaşlarını aradı. resmen yirmi dört saattie görmüyordu onları. arkadaşları da aynı şekilde onu arıyordu. bu yüzden biri geldi ve ona "yalnız konuşabilir miyiz?" dedi.

shoyo'nun yanındaki tobio, mesajı anlamamış olacaktı ki yanlarından ayrılmadı. hatta "evet, dinliyoruz." dedi ve bunu duyan shoyo'nun arkadaşı çok sinirlenmişti. shoyo ise onun aslında mesajı aldığının ama bilerek gitmediğinin farkındaydı. salağa yatıyordu, onu bir gün içerisinde bile çok iyi tanımıştı.

"yalnız." diye üstüne bastırdığında tobio, shoyo'ya kısa ve sert bir bakış attı ve yanlarından uzaklaştı. shoyo şaşırmıştı çünkü az önceki bakışları kendi bakışları değildi sanki. daha doğrusu az önce herkesin bildiği tobio gibi bakmıştı.

"neredesin sen?" dedi arkadaşı azarlarcasına. shoyo tabii ki bunu bekliyordu ama arkadaşını tatmin edecek bir cevap vermedi. "hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim." dedi.

i did something bad ⎯ kagehina Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu