10

4.6K 562 141
                                    

tobio ve shoyo, az önce çocuğun annesi tarafıbdan azar yemişlerdi. bu yüzden sessizce yürüyorlardı, nereye gittiklerini bilmiyorlardı.

"motorum okulda kaldı." dedi tobio uzun bir sessizlikten sonra. shoyo ona sinirliydi çünkü onun yüzünden kendisi de azar yemişti.  cevap vermeyince tobio, "okula gidelim." diye ekleme yaptı.

"bana bu yaşattıklarını nasıl ödeyeceksin ya?" dedi shoyo sinirle. tobio her zamanki gibi anlamamış gibi yaptı. "hangi yaşattıklarım?"

"sabah sabah midem ağzıma geldi ilk defa motora bindiğim için. okulun en az senin kadar korkutucu çocuğu muhtemelen intikam için bekliyor olacak, tamamen senin suçun olmasına rağmen benim de başım yanacaktır. okuldan kaçtım, hayatım boyunca ilk defa. ailem evde azarlayacak. hatta müdür de. aa, bir de müdürün odasına izinsiz girmemiz var. o ses şeyini kullanman var. üstelik az önce tanımadığım bir hanımefendi tarafından azar yedim. ve bu seninle arkadaşlığımızın ilk günü, nasıl ödeyeceksin, söyle!"

tobio önce şaşkınlıkla ona baktı. sonra da güldü, çünkü cidden çok dolmuştu ve bu ona komik gelmişti.  tabii ki shoyo gülmüyordu.

"wakatoshi arkadaşım sayılır. senin o konuda suçun yok,  o öyle biri değil sana bir şey demez. müdürün odasına girmek tamamen benim suçum, konuşan da bendim belli yani. ailenle ve müdürle ben konuşacağım. motora da alışsan iyi olur artık her gün böyle. tanımadığın insanları da kafana takma, bir daha görmeyeceksin."

shoyo'nun biraz da olsa içi rahatlamıştı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now