9

4.8K 566 196
                                    

shoyo salıncağa bindi. neden onun her dediğini yaptığını da bilmiyordu. tobio arkasına geçip onu önce yavaşça sonra da hızlı bir şekilde sallamaya başladı. shoyo, o hızlandıkça eğleniyordu aslında ama tobio kadar keyifli değildi. tobio ne yapsa eğleniyormuş gibi gözüküyordu zaten.

shoyo neredeyse uçuyordu ve bu çok keyifliydi. bir süre sonra kahkahaları kesildi ve tobio fazla geldiğini düşünerek salıncağı yavaşça durdurdu. shoyo tekrar güldü. "çok değişiksin gerçekten." dedi. salıncaktan indiğinde tobio da güldü. gözlerini banka çevirdi ve bir çocuğun pastasından yiyor olduğunu gördü.

hızlı adımlarla ufaklığın yanına geldi. "ne yapıyorsun?" dedi. çocuk ağzı dolu bir şekilde "pasta yiyorum." dedi. tobio çok uzundu, ayrıca genel olarak korkutucu bir havası vardı ama bu ufaklığı korkutmamıştı. sadece muzlu pastadan keyif alıyordu.

"o benim pastam." dedi tobio kollarını bağlayıp.

"kanıtla o zaman, burada sahipsiz duruyor." çocuk oldukça küçüktü ve zekice konuşuyordu. shoyo da yanlarına gitti ama kavga ettiklerini tahmin bile edememişti. "vermezsen kötü olur ama."

shoyo derin bir nefes verdi. "tobio, bırak çocuk yesin. biz bıraktık zaten." dedi.

"ama o benim pastam. aptal çocuk!" tobio ciddi ciddi sinirlenmişti. çocuk ona aptal denmesine oldukça bozulmuştu ve çok sesli bir şekilde ağlamaya başladı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now