20

4K 504 126
                                    

karaokede bir saat geçirdikten sonra tobio'nun evine yürüyorlardı. sabahki otobüs macerasından sonra shoyo otobüse binmeyi reddetmişti. tobio'nun da motoru bozuktu zaten. bu yüzden her yere yürüyorlardı ve bu çok zevkliydi. özellikle bahar geldiği için henüz kararmayan, ne sıcak ne de soğuk havada yürümek çok ama çok güzeldi.

arada shoyo'nun aklına tobio'nun berbat sesi geliyordu ve kendi kendine gülüyordu. bunu fark eden tobio da sırıtıyordu. onun eğlenmesine çok sevinmişti. ilk defa kendinden daha çok eğlenmişti resmen. ya da shoyo eğlendiğini pek belli etmiyordu onun yanında.

tobio'nun evine gittiklerinde shoyo, ailesinin nerede olduğunu sordu. tobio da dün bir akrabalarının öldüğünü, ailesinin bir günlüğüne orada kalacağını söyledi. kendisinin okulu olduğu için onlarla gitmemişti. shoyo hangi akrabası olduğunu sordu, tobio da pek tanımadığını söyledi. böylelikle konu kapandı.

"ilk defa bir arkadaşımda kalacağım." dedi shoyo. ailesi izin vermediği için değildi. hiçbir zaman kendini onlara o kadar yakın hissetmemişti. bazen yanlarında kendini rahat bile hissetmiyordu.

"ilk defa bir arkadaşım bende kalacak." dedi tobio. zaten iki tane arkadaşı vardı. biri shoyo diğeri de değişik bir ilişkiye sahip olduğu wakatoshi'ydi. ikisi de o an birbirlerini büyük bir yalnızlıktan kurtardıklarını anladılar.

"şu videoyu tekrar izlemek istiyorum." dedi tobio yatağına oturup. shoyo da yanında oturuyordu. "beş oldu ama yeter artık."

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now