26

4K 514 268
                                    

shoyo göle doğru eğildiğinde tobio onun arka cebinden düşen cüzdanını almıştı ve onu çıkmaya zorlamıştı. shoyo kabul etmişti, bu sefer kesinlikle zorladığından değildi. belli ki daha önceden kimseden hoşlanmamış olan shoyo, duygularını anlamaya çalışıyordu. bunu ise tobio ile çıkarak daha net öğrenebilirdi.

ertesi günün sabahı tobio onu yine motorla almaya geldi. tek fark shoyo onun arkasına oturduğunda tobio'nun yan dönüp onun dudağına öpücük kondurmasıydı. shoyo'nun tüm vücudu sıcacık olmuştu ve yol boyu -belki de alıştığındandı- hiç şikâyet etmemişti tobio'nun hızlı sürmesinden.

okula geldiklerinde tobio bu sefer de shoyo'nun elini tuttu. shoyo artık alışması gerektiğini düşünse de heyecandan kafayı yemeye devam ediyordu. okuldakiler şok içinde onlara baktı ama tabii ki bir şey demedi. kim tobio kageyama'nın sevgilisine ve kendisine laf atabilirdi ki?

koridorda el ele yürürlerken wakatoshi onları görmüştü.  tobio ile tokalaşmalarını yaptı, shoyo'ya baktı. elini uzattı ve shoyo ona garip bir şekilde baktı. tobio güldü, "seninle de tokalaşma istiyor, sanırım birlikteliğimizi kutlamak adına." dedi ushiwaka onu başıyla onayladı. shoyo ize tokalaşmayı bilmediği için birkaç kez gördüğü kadarıyla yapmaya çalıştı. ushiwaka o yapamayınca sinirlendi ve onunla alay etti. shoyo ona sinirlenip bağırdı. bu sırada tobio tabii ki aşırı eğleniyor ve kahkahalar atıyordu.

tobio, shoyo'nun sınıfına geldi. zil çalmasına rağmen gitmedi. öğretmen gelir gelmez onun dikkat çekici hâlini fark etti ve neden burada olduğunu sordu. tobio ise bu derste çok kötü olduğunu ve müdürün ek ders amacıyla ona izin verdiğini söyledi. aşırı inandırıcı olduğu için öğretmen ona hemen inandı ve derse başladı.

tüm ders boyunca tobio, önünde oturan shoyo'nun saçlarıyla oynadı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now