16

4.2K 507 126
                                    

shoyo ve tobio okul koridorunda yürüyorlardı. shoyo, raporu nereden bulduğunu sordu. tobio da bir doktor tanıdığının olduğunu, akşam eve giderken istediğini söyledi. shoyo "isteme" kısmından emin değildi. tobio o kişiyi bir şekilde kandırmış olmalıydı.

sınfa doğru gidiyorlardı ki shoyo'nun bugün yüzleşmesi gereken üçüncü kişi, karşılarına çıkmıştı. wakatoshi her zamanki gibi düz bir ifadeyle ikisini de süzdü. shoyo aynı güvenliğin iriliğinden korktuğu gibi ondan da korkmuştu ve yine aynı şekilde tobio'nun arkasına saklandı.

"naber adamım?" dedi tobio. küçük bir tokalaşma sonrasında shoyo onları ağzı açık izliyordu. tobio onu tanıdığını söylemişti ama yakın olduklarını düşünmemişti shoyo. üstelik wakatoshi, kafasına yediği servisin veya kendisni rezil edişinin konusunu bile açmamıştı. bu nasıl bir ilişkiydi?

ushiwaka, tobio'nun arkasına saklanan shoyo'yu parmağıyla gösterip "bu küçük kim?" dedi. tobio da mutlulukla "yeni arkadaşım. hadi tanışın." dedi. ushiwaka "hmm," dedi.

"ben küçük değilim." dedi shoyo sinirle. kaşlarını çatıp karşısına çıktı. ushiwaka ise umursamazca "anladım." dedi. tobio onların bu hâline güldü ve ushiwaka, "görüşürüz o zaman." dedi. tokalaşmalarını tekrarladılar ve iri çocuk yanlarından ayrıldı. gerçekten, bu nasıl bir ilişkiydi?

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now