12

4.4K 543 59
                                    

shoyo hayatında ikinci kez motorsiklete biniyordu. ilk, yani daha bu sabah bindiğinden daha iyiydi şu an. ama yine de yediği muzlu pastayı kusası gelmişti. bu fikri kafasından attı ve tobio'ya döndü. "kimliğimi ne zaman vereceksin?"

"ben onu unuttum." cüzdanını çıkardı. "veriyorum ama arkadaş olmaya devam etmezsen seni doğduğuna pişman ederim." bir anda yüzü düştü ve cüzdanına baktı. daha sonra da shoyo'ya, shoyo ise düşündüğü şeyin olmaması için dua ediyordu.

"sho, kimliğin burada değil. vermemiş miydim sana?" gerçekten korkmuş gibi gözüküyordu tobio. shoyo ise soğukkanlılığını koruyamadı ve ona bağırmaya başladı. kimliğini kaybettiğine inanamıyordu.

"şaka yaptım." dedi tobio sırıtarak. shoyo da ona saydırmaya devam ediyordu ki bir anda durdu. gözlerini kıstı ve "nasıl tahmin edemem." dedi. tobio onun bir anda rahatlamasına kahkahalarla güldü. shoyo ise kızamadı bile çünkü cidden rahatlamıştı. "neden böylesin?" dedi.

"evine giriyorum ailenle konuşmam lazım." dedi kimliğini verip. shoyo itiraz etmedi çünkü etse de bir şey değişmeyecek, tobio kageyama her zmaanki gibi bildiğini okuyacaktı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now