19

4.1K 525 136
                                    

tobio'nun sesi gerçekten güzel değildi. yaptığı dansla birlikte sesi daha da komik hâle geliyordu. shoyo gülme krizine girmişti, tobio ise ciddiyetle saçma sapan bir şarkı söylüyor ve dans ediyordu.

arada dönüp "gülmesene sho! katıl hadi." diyordu. shoyo asla katılmıyordu ve onu videoya çekiyordu. tobio bundan şikâyetçi değildi.

şarkı bittiğinde tobio nefes nefese kalmıştı. aynı anda şarkı söyleyip dans ettiği için yorulmuştu. hâlâ kahkahalarla gülen shoyo'nun yanına oturdu. önce normal bir şekilde otursa da gülme krizindeki shoyo'yu gördükçe kendisi de gülmeye başlamıştı. iki dakika boyunca aralıksız güldüler.

"bu kadar güleceğini tahmin etmemiştim." dedi tobio. gülmekten kıpkırmızı olmuştu. shoyo onu en son eski kütüphanede toz alerjisinden dolayı böyle görmüştü.

"ben de tahmin etmemiştim. sanırım sinirlerim bozuk." sinirlerinin bozuk olması bir yana tobio'nun dansı gerçekten de komikti. "arkadaşlarından dolayı mı sinirlerin bozuk?" dedi tobio bir anda ciddileşip. shoyo önündeki cipsten bir tane ağzına götürmeden önce "bilmem, olabilir." dedi.

"benimle takılmandan memnun değillerdir." dedi tobio. "şu hâlini görseler eminim kendileri bile takılmak isterdi."  dedi shoyo, videoyu açıp ona izletecekti.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now