17

4.2K 528 133
                                    

shoyo ilk teneffüs bir şeyler yemek için kantine gitti. sabah tobio yine onu motorla alacak sanmıştı bu yüzden bir şey yememişti.

kantinde her zamanki gibi sıra vardı ve usulca sıranın en arkasına geçti. tam önünde de tesadüfen başka bir arkadaşı vardı. o, daha yeni konuştuğu arkadaşı değildi ama aynı şeyleri diyeceğinden emindi. shoyo'yu gördü ve hemen arkasına döndü.  "o çocukla ne yapıyorsun sen?" dediğinde shoyo, "ne var ki?" dedi.

"onunla arkadaş olmak cidden iyi bir fikir değil." dedi arkadaşı. sıra ilerliyordu ama hâlâ çok uzundu.

"o zaman neden bu kadar çok eğleniyorum?" shoyo'nun amacı kavga çıkartmak falan değildi ama insanların tobio'yu tanımadan bu şekilde konuşması sinirini bozmuştu.

"kötü bir şey yapıyorsun." arkadaşı ona ters ters baktı ve önüne döndü. shoyo gözlerini devirdi. belki de kıskanıyorlardı ama gerçekten umrunda değildi. arkadaşıyla birlikte sıra da sinirini bozmuştu ve daha fazla beklemek istemedi. sıradan çıktı ve sınıfa doğru ilerledi.

kendi sınıfına doğru giderken tobio ile karşılaştı. tanışmadan önce hiç karşısına çıkmazdı ama şu anda muhtemelen tobio onu aramak için yola çıkmıştı. "selam, sho!" dedi neşeyle. shoyo ona selam verdi ve tobio elindeki yiyecekleri ona verdi. "sana aldım." shoyo bir an inanamadı, şaka falan yaptığını düşündü o yüzden tereddütle eline aldı yemeği. "teşekkür ederim." dedi şaka olmadığını anlayınca.

shoyo gerçekten de kötü bir şey yaptığını hiç düşünmüyordu.

i did something bad ⎯ kagehina Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin