18

4.2K 496 173
                                    

"sho, nereye gideceksin?" tobio okul çıkışı bir anda shoyo'nun arkasında belirdi. shoyo irkilip ona döndü ve sinirle bir şeyler söyledi. tobio ise ona gülerek baktı. "eve gideceğim." shoyo bunu dediğine kendi bile inanmadı.

"seni harika bir yere götürüyorum!" dedi tobio heyecanla. shoyo götürüleceği yerin harika olmayacağından emin olarak "tamam," dedi. tobio bu kadar çabuk kabul ettiği için şaşırdı.

yürümeye başladıklarında tobio, telefonunda bir şeyler yapıyordu. shoyo bakmaya çalıştı ama ona göre çok yüksekti. tobio, "ailene yazdım bugün bende kalacağını." diye açıklama yaptı. shoyo yine sinirlerine hakim olamadı. "bugün sende kalacağımı ben neden bilmiyorum?" tobio onu sinir etmeye bayılıyordu. "artık biliyorsun."

-

tobio, shoyo'yu bir karaoke bara götürmüştü. shoyo artık bunlara şaşırmadan bir an önce bitmesini bekliyordu. aslında eğleniyordu ama bunu çoğu zaman kendisi bile kabul etmiyordu.

tobio bir oda ayarladı ve oraya gittiler. shoyo koltukların birine oturdu. bu sırada tobio şarkılara bakıyordu. "bu arada benim sesim çok güzeldir." dedi tobio

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now