6

5.2K 604 149
                                    

"ağlamak istiyorum." shoyo sabahtan beri tobio tarafından oradan oraya sürekleniyordu ve sinrileri bozulmuştu. bu sefer de tobio onu bahçeye çıkartmıştı.

güvenliğin olduğu yere yani kapıya doğru gittiğinde shoyo ona "ne yapıyorsun yine acaba?"dedi. bu sırada da müdür muhtemelen tobio'yu arıyordu ama shoyo bunu düşünmemeye çalışıtordu.

tobio ona sırıtarak baktı ve güvenlik kulübesinden kafasını uzattı. bu sırada shoyo onu merakla izliyordu arkasında.

"bir çocuk bayılmış." dedi yüzüne stresli bir ifade yerleştirip. güvenlik ona baktı, "sanırım okulda yabancı birileri var." dedi tobio muhteşem rol yeteneği ile.

"ciddi misin?" dedi güvenlik gerginlikle. "evet abi, biz buraya bakarız iki dakikalığına. bu arada ben yabancıyı gördüm baya iri biri ve bizim okuldakilere bulaşıyor. onu indirebilecek tek kişi sensin." dediğinde güvenlik gururla baktı. "evet, hemen halledip geliyorum siz buraya bakın."dedi ve gitti. shoyo ağzı açık bir şekilde tobio'yu izliyordu. tobio ona yine sırıtarak baktı ve "hadi okuldan kaçalım sho." dedi.

shoyo'ya cevap hakkı doğmamıştı çübkü tobio onu elinden tutmuştu. okuldan çıkarken shoyo da peşinden gelmek zorunda kaldı.

i did something bad ⎯ kagehina Where stories live. Discover now