℘/𝑒𝓅.3

1.1K 84 12
                                    

にくらしい

Haejen'in şaşkın bakışları kızın irislerine işlerken, kızın saygısız cümleleri de sinirlerine dokunmuştu birazcık.

"Ne saçmalıyorsun sen?" Haejen'in cümlelerini seçerek konuşmasına gerek yoktu artık.

Karşısındaki kız sakızını çiğnedikten sonra sırıtarak cümlesine devam etmişti. "Jaehyun'a boşuna ümitlenme diyorum."

Kızın cümleleri ile Haejen'i incitmeye çalıştığı çok barizdi. Umursamazca bir nefes verdi ve bakışlarını ona bakan çilekli sütüne çevirdi. Tek istediği güzel bir öğle yemeği yemekti bu kız da nereden çıkmıştı ki.

Yeniden kıza baktığında bu sefer duygularının arasında şaşkınlıktan çok öfke vardı.

"Jaehyun kim tanımıyorum. Hatta umurumda bile değil. Yanıma gelip ne saçmaladığın hakkında da bir fikrim yok. Şimdi izin verirsen yemeğimi yiyeceğim." Haejen cümlesini bitirir bitirmez kızın ağzından bir kıkırtı çıkmıştı.

"Onun resmini çizmişken Jaehyun'u tanımadığını söylemen sence de saçma değil mi?" İşte Haejen bunu beklemiyordu.

O karakalemi tamamen kafasından çizmişti. Kafasında kesinlikle biri yoktu. Çizdiği kişinin varolan biri olması beklediği en son şeydi. 

Haejen kafası karışmış bir şekilde deftere bakarken kız halinden memnun bir şekilde giderek Haejen'i düşünceleri ile başbaşa bırakmıştı. 

Bir anda sanki her şeyi yeni idrak etmiş gibi hızla eskiz defterini açtı ve son çizdiği resme baktı. tanıdık bir yüzdü. Oflayarak defterini kapattı ve sütünü açtı. Çilekli aroma Haejen'in tüm sinirini ve şaşkınlığını alıp götürürken üçgen şeklindeki sandviçini açıp yemeye başladı.

Bu arada da defterini açmış eskizlerle dolu sayfaların arasında dolanıyordu. Sonra çok minik bir detay fark etti. Aslında detaydan çok bir eksiklikti bu. Telaş kırıntılarıyla defteri yeniden kontrol etti. Evet eksikti. Bir çizimi yoktu. Gerçekten de her şeyin üst üste geldiğini düşünmeye başlamıştı Haejen.

İlk başta az önceki kızın almış olabileceğine ihtimal vermişti. Sonra bunun çok saçma bir fikir olduğunu düşünüp düşürmüş olabileceğine karar verdi. Dün kontrol ettiğinde defterindeydi. Okulda düşürmüş olmalıydı.

Okuldan sonra eve gitmek zorundaydı. 

Arayamayacağının bilincine üzülerek sandviçini bitirdi ve eskiz defterini çantasına koydu.

Bir faciayı daha kaldıramazdı.

iyi okumalarღ

geçiş bölümüydü. bir-iki bölüm sonra başlayacak olaylar. umarım sıkılmıyorsunuzdur

love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now