℘/𝑒𝓅.9

942 80 21
                                    

かんどう

"I want some good day, good day, good day. Good day, good day."

Haejen elinde duran küçük kağıda kafası karışmış gözlerle bakarken yazan yazıya bir anlam yüklemeye çalıştı. Bilerek bırakılan notlar olduğu çok belliydi ama hiç değilse bir anlam ifade etse güzel olabilirdi.

Haejen sonunda düşünmeyi bırakıp dün aceleyle çantasına attığı eskiz defterini çıkardı. En son sayfasını açıp kağıda yapışmış bantı dikkatle düzelterek küçük kağıdı diğerlerinin altına sabitledi. Defteri sıranın altında bulunan küçük bölmeye yerleştirdiğinde gözleri anında camı bulmuştu.

Kafası meşgul olduğunda gökyüzüne bakarak düşünürdü. Şu an olduğu gibi.

Sınıfa en erken gelen kişi olduğunu hatırladığında en mantıklı çözümün birinin kağıtları okul çıkışı Haejen'in sırasına yapıştırması olduğuna karar verdi.

Daraldığını hissettiğinde hızlı bir hamleyle ayağa kalkıp sınıftan dışarıya çıktı.

Mina'nın yanına gidecekti.

❝ ℵ ❞

"Yuta! Yeni aldığımız fırçalar nerede?"

"Dolabın içine koydum."

"Yok burada."

"Nasıl yok?"

"Yok işte."

"Ayaklanıp gidecek hali yok ya."

"Yah, Nakamato Yuta!"

Daha atölyeye girmeden Yuta ile Mina'nın sesi Haejen'i karşıladığında gülerek içeriye girmişti.

❝ ℵ ❞

Haejen boynunu kütleterek ayaklandığında neredeyse yarım saattir konuşmayan Mina, kafasını gömdüğü tuvalden kaldırıp sorar gözlerle baktı.


"Üşüdüm, hırkamı alıp geleceğim."

Mina gülümseyip kafasını salladığında tuvaline geri dönmüştü. Haejen ise atölyeden çıkıp sakin adımlarla neredeyse bomboş olan koridorda yürümeye başladı. Sergiye yardım için okul çıkışına kalmıştı. Atölyedeki herkes sıkı çalışarak sergideki resim açığını kapatmaya çalışıyordu.

Sınıf kapısının önüne geldiğinde içeriden daha önce hiç görmediği uzun bir oğlan çıkmıştı. Haejen biraz şaşırmış bir şekilde hızlıca yürüyen çocuğun arkasından bakakalmıştı. Birazcık gözlerini kıstığında o kadar da yabancı olmadığını düşündü. Birazcık tanımış gibiydi.

Üzerinde fazla durmamaya karar verip sınıfa girdi.

iyi okumalarღ

betimlememde bir sıkıntı var ama çözemedim :(

love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunOù les histoires vivent. Découvrez maintenant