℘/𝑒𝓅.20

800 64 15
                                    

感情空間

Haejen evine vardığı an yüzünü yıkayıp kendini odasına atmıştı. Üzerindeki sokakların tozunu barındıran kıyafetleri çıkartıp daha rahat birşeyler giydiğinde sonunda kendine oturabilmek için izin vermişti.

Yavaşça kendini bulutları andıran yatağına bıraktığında gözbebekleri yanında duran tabloya kaydı. Yarısı boyanmış ve üzerine akşam güneşinin düştüğü portre, aklına tek bir simayı getirirken gülümsemesine engel olamamıştı.

Jaehyun'un kusursuz yüz hatları göz kapaklarına kazınmışçasına gözlerini her kapattığı an önüne gelirken, yatağının hemen yanına konumlandırılmış sehpanın üzerinde duran iki küçük bileti almıştı.

Bu ince kağıttan yapılmış iki bilet Haejen'i hem mutlu ediyor hem de çıkmaza sürüklüyordu. İstemese bile sorgular haldeydi.

"Neden ben?"

Haejen aslında bunu düşünmekte pek de haksız değildi. Jaehyun'un oldukça fazla arkadaşı olduğuna emindi. Neden yeni yeni ortalara çıkmaya başlamış bir kızı davet etmek ismeişti ki? Beyninin ona oynadığı oyunları daha fazla kaldıramazken biletinin iki tane olduğu aklına geldi.

Daha fazla geç kalmamak umuduyla resim kulübü için oluşturdukları gruba mesaj atmıştı. Sadece Mina'nın yarın için bol olduğunu öğrendiğinde saati ve konumu ona mesaj ile iletip telefonunu kapatmıştı.

Gözleri tekrar yarım kalmış portreye değdiğinde uzandığı yataktan doğrulup kollarını nazikçe sıvamıştı.

iyi okumalarღ

Geçiş bölümüydü. 20. bölüme geldiğimize inanamıyorum, çok mutluyum(ಥ﹏ಥ). Ama yine de mutluğumu bir kenara bırakıp üzülerek haber vermek istiyorum ki finale çok yaklaştık. Bu arada üniversite sınavına gireceklere başarılar diliyorum💗 kendinize dikkat edin lütfen

Taeyong adına çok üzgün hissediyorum. Bir rahat bırakmadılar çocuğu

love y'all

winter bear ❦ Jung Jaehyunजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें