℘/𝑒𝓅.18

820 74 20
                                    

あなたは美しいです

Haejen her bir santiminin titrediğini hissederken sebebinin kesinlikle soğuk olmadığını biliyordu. Heyecanı su altında kalmış gibi yavaş yavaş nefesini keserken kendine gelmeye çalıştı.

Bugün sergi açılıyordu.

Haejen ile Bayan Myoi'nin kulübü sergiye görevli seçilmişlerdi. Genç kız bunu her düşündüğünde kaburgalarını biri avuçlarının içine alıp sıkıyordu adeta. Mina Haejen'in telaşını gördüğünde içinde birşeylerin kırıldığını hissetti. Destek olmak amaçlı yanına gidip elini tuttu ve gülümsedi.

Haejen sıkıntılarının tek seferde eriyip gittiğini anladığında teşekkür amaçlı güzel kızın yüzüne baktı. Ona en çok yardımı dokunan Minaydı.

Ona karşı minnettardı.

Gözlerini bayan Myoi'ye diktiğinde gülmeden edemedi. Onun telaşı kendisine kıyasla çok şirindi. Genç kadın topuklularını ustaca kullanarak cam kapının önünden geçtiğinde geniş kapının ardında yavaş yavaş artmaya başlayan kalabalık dikkatini çekti.

Merakı baş kaldırırken kimlerin geldiğinden yada davet edildiğinden haberi olmadığını fark etti.

Çok fazla sabit durduğuna dair vücudu uyarılarını yaparken yakasında asılı olan isim kartını düzeltti ve ileri geri sallanmaya başladı.

"Buradaki tatlının yarısı nerede!"

Bayan Myoi'nin öfkeli sesi Haejen'i yerinde sıçratırken içeriye doğru kaçan Yuta'yı gördüğünde gülmeye başlamıştı.

Yavaş yavaş rahatlıyordu.

❝ ℵ ❞

Sergi açılalı neredeyse iki saat geçmişken Haejen'in korkusundan eser kalmamıştı. Gelen ziyaretçilerle gülümseyen bir yüzle ilgileniyordu. Nadiren gözüne yetişkinler çarparken kalabalığın büyük bir bölümünü öğrenciler oluşturmuştu.

İlk kalabalık gidip ikinci kalabalık yavaş yavaş dolarken tanımadığı birçok yüzle karşılaşmıştı. Salonda bazı tablolara bakan basketbol takımından birkaç kişiyi gördüğünde duraksamıştı. Basket takımının gelmesini beklemiyordu.

Kapının açıldığını haber veren zil sesi tüm dikkati üzerine çektiğinde içeri giren Jaehyun'dan başkası değildi. Haejen yavaş adımlarla çabucak yanına ulaştığında karşısındaki genç oğlanın direk gülümsediğini fark etti.

"Basket takımının gelmesini beklemiyordun değil mi?" oğlanın tebessümü ile sorduğu soruya Haejen gülerek tepki vermişti.

"Hyunjin haber verdi." bunun beyaz bir yalan olduğunu genç kızın bilmesine gerek yoktu. Hyunjin haber vermese bile gidecekti sergiye.

Solunda duran tabloyu gösterip "Sen yapmıştın bunu değil mi?" diye sordu Jaehyun. Genç kız onaylar şekilde kafasını salladığında Jaehyun'dan beklemediği bir cümle duydu.

"Çok güzelsin."

Haejen bir fırına girdiğini hissedermiş gibi alev alırken genç oğlan ne dediğinin henüz farkına varmıştı.

"Yani- yani tablonu kastettim. Çok güzel olmuş."

Jaehyun hızlı bir şekilde cümlelerini sıraya dizerken batırdığını hissetmişti. Ortam Haejen'in zar zor teşekkür etmesiyle daha da garip bir hal alırken oğlan sonunda dayanamayıp yeniden konuştu.

"Ben takımın yanına gideyim. Sonra görüşürüz."

Ortadan hızlıca yok olup kalabalığa karışırken Haejen kalbinin neden bu kadar hızlı attığını çözmeye çalışıyordu.

Camın önünde duran sebile doğru hareketlendiğinde gerçekten susamıştı. Sonunda hedefine ulaştığında suyu doldururken Yuta bir anda yanında belirmişti.

"Yanakların niye pespembe senin?"
Yuta'nın şeytani bir gülüşle sorduğu soruya cevabını suyu kafasına atarak vermeyi düşünüyordu. Kendi düşüncesine gülüp sakinleşirken günün geri kalanı Yuta'yı başından savmaya çalışarak geçirmişti.

Sergi sonunda bittiğinde görevliler kendini yere atarken Haejen de yorgunluğu iliklerine kadar hissetmişti. Bir köşeye oturup kafasını ellerine yasladığında kapıdan içeriye giren Hyunjin'i görmüştü.

Uzun saçlı oğlan ona doğru gelince Haejen ne kadar zor da olsa ayağa kalkmıştı.

"Biri bunu sana vermemi rica etti."

Haejen gözlerini oğlanın ellerine indirdiğinde parmaklarının arasında küçük beyaz bir kağıt tuttuğunu gördü. Kağıdı alıp teşekkür ettiğinde Hyunjin gitmeye kalkmıştı ki Haejen onu durdurdu.

"Bunu kimin verdiğini biliyor musun?"

Oğlan kafasını olumsuz anlamda salladığında tepkisini cümleleri ile desteklemişti.

"Maske ve şapka takıyordu."

Haejen anladığını belirtip kağıdı açtığında Hyunjin çoktan salondan çıkmıştı.

"With you~"

iyi okumalarღ

bölüm yazmayı unutmuşum inanamıyorum😭 beklettiysem gerçekten çok çok özür dilerim.

love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now