℘/𝑒𝓅.8

959 77 15
                                    

疲れ

Haejen kafasını geri atmasıyla beline kadar uzanan saçları ileri geri sallanarak ahenkle dans etmişti. Ağrıyan şakaklarına parmaklarıyla masaj yaparken bunun baş ağrısının geçimine yardımcı olmasını dilemişti. Yüzünü buruşturarak önünde duran kitaba bir bakış attı. Eve geldiğinden beri ders çalışıyordu ve beyni isyan bayraklarını çoktan çekmişti. 

Çoktan anlamayı bıraktığı kitabı sonunda kapattığında dirseklerini masaya dayayarak yüzünü avucunun içine aldı. Gece lambasının sarı ışığı ortama loş bir hava getirirken biraz olsun rahatladığını hissetmişti.

Biraz daha o şekilde kaldıktan sonra aklına gelen şeyle elini tereddütle masanın yanındaki çekmeceye götürdü. Kısa bir süredir görmediği eskiz defteri tekrar görüş açısına girdiğinde defteri gömüldüğü karanlıktan kurtardı.

En son çizgileriyle süslediği sayfa kolaylıkla açılırken Haejen portreye gözlerini sabitledi. Yarım kalmış portre her ayrıntısına kadar Jaehyun ile aynıydı. Bunun nasıl olduğunu çözmek istese de başaramamıştı. Oysaki Jaehyun denen takım kaptanını daha önce görmediğine yemin edebilirdi.

Sayfayı kapatmadan ayağa kalktı ve yavaş yavaş askılıktaki hırkasına doğru yürüdü. Cebindeki küçük kağıdı çıkarıp sandalyesine tekrar oturdu. İkinci kağıdı da çıkartırken eskiz defterini ters çevirip en arkadaki son iki sayfadan birini açtı.

Defter kapanmasın diye yan taftaki sert kapağa baskı uygulayıp bükülmesini sağladı. Kağıtları sırayla defterin bomboş sayfasının üzerine dizip pembe bir bantla onları deftere sabitledi.

Oyalanmadan sert kapağı kapatırken gözlerini saatle buluşturdu. Gece yarısını geçeli bir saat olmasına rağmen hala uyumamıştı. Uykulu gözler ve birde baş ağrısı ile bedenini yumuşacık yatağına attığında gerçek anlamda rahatlığı hissetmişti.

Gözleri yavaş yavaş kapanırken baş ağrısı bile uykusunun önüne geçememişti.

iyi okumalarღ

geçiş bölümleri umarım sıkmıyordur

love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now