℘/𝑒𝓅.6

1K 82 11
                                    

ふんいき

Pencereden sızan gün ışığı masanın üzerine düştüğünde gün doğumu olduğunu anlamıştı Haejen. Gece boyu gözüne bir damla uyku girmemişiti. Loş gün ışığı odasını yavaş yavaş turuncuya boyarken uzattığı bacaklarını kırıp başını dizlerine yasladı. Ağrıyan gözlerini dizlerine yalayıp ovuştururken neden uyuyamadığını sorguluyordu. Aslında bir sürü sebep vardı ama onları süzgeçten geçirmek neredeyse sabahı bulmuştu. Şimdi ise bu şekilde hazırlanıp okula gitmek zorundaydı.

Oflayarak beline dolanmış beyaz çarşafı ittirip ayaklarını soğuk zeminle buluşturdu. Masasına doğru giderken birkaç kemiği kütlese de aldırış etmeyerek gözlerini ona doğru bakan portreye çevirdi. Hala bitmemişti. Bitirebileceğini de düşünmüyordu gerçi. Defteri sıkıntıyla eline atıp kısa bir süreliğine baktı. Eliyle üzerinde kamış silgi tozlarını nazikçe silkeleyip ani bir kararla defteri çekmeceye attı.

Önüne gelen koyu kahve saçlarını kulağının arkasına sıkıştırıp elini hırkasının cebine soktu. henececik küçük kağıdı çıkarıp avucunun içerisine alırken hala ne olabileceğini diüşünüyordu.

Kağıtla birlikte yatağına tekrar oturduğunda bağdaş kurup kağıda bakışlarını sürdürdü. Acaba şarkı sözü olabilir miydi? Umutla yastığının yanında duran telefonuna uzanıp hızlıca kilit ekranını açtı. İnternete girdiğinde kağıtta yazan cümlenin aynısını arama cubuğuna geçirdiğinde sonuçlar saniyesine çıkmıştı. Baş parmağını yumuşakça ekranda gezdirdiğine çıkan sonuçlardan herbirinin birbirinden bağımsız ve aradığı şeyle alakasız olduğunu gördü. Kalan son umudunun kıvılcımı da sönerken beyaz renkli dolabına baktı.

Okula hazırlanmalıydı.

iyi okumalarღ

geçiş bölümüydü.

love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin