℘/𝑒𝓅.23

768 68 9
                                    

納得させる

Haejen soğuk havanın yankı yaptığı bomboş bahçeye bakarak geçerken aklındaki tek şey sözleştikleri öğle yemeğini kaçırmamaktı. Yuta dersten önce önemli bir konu olduğunu ve kızları öğle arasında beklediğini söylemişti.

Fakat yeni çalan zile zıtlık oluşturacak şekilde hızlı geçen zaman Haejen'e hiç de yardımcı olmuyordu.

Sonunda yemekhaneye geldiğinde Mina ve Seulgi'yi her zamanki oturdukları yerde görmüştü. Kendisini fark eden Seulgi'ye karşılık olarak gülümsediğinde bir sandalye çekip yanlarına oturmuştu.

Havadan sudan sohbet ederken konuşmalarını yarıda kesip ortamlarına dahil olmuştu Yuta. Sürekli inip kalkan göğüs kafesi ve alnında biriken minik ter damlacıkları buraya koşarak geldiğinin kanıtıydı.

"Geç kaldığım için üzgünüm."

Yüzünü garip bir şekile sokup kızları güldürmeyi başardığında çok uzatmadan konuya geçmek istemişti. Dudaklarını ıslatıp yüzüne her zamanki parıltılı ifadesini takındı.

"Yarın yıl sonu gösterisi varmış. Hep beraber gidelim mi?"

Seulgi Mina'ya bakıp onaylayan mırıltılar çıkardığında Mina "Bana uyar." demişti çok da takılmayarak.

Yuta irislerini beklentiyle Haejen'e çevirdiğinde korktuğunun başına gelmesinden istemiyordu. Haejen gözlerini kaçırıp kalabalıklardan çok da hoşlanmadığını aklına getirdi.

"Ben bilemiyorum Yuta. Sanırım gelmeyeceğim."

Oğlan aldığı olumsuz cevapla azıcık endişeye kapılsa da bu duygunun tüm vücudunu ele geçirmesine izin vermedi.

"Hadi ama JenJen. Kırma beni, birlikte birkaç lise anımız olsun."

Yüzünü tatlı olduğunu düşündüğü bir ifade ile donatıp Haejen'i ikna sürecine itecekti ki genç kızdan onay dolu bir cümle duydu.

Haejen arkadaşları olarak gördüğü tek insanlarda anılar oluşturmayı çok istemişti o an.

Yuta ise beklediği cevabı çok uğraşmadan aldığı için sevinmişti. Kızların dikkatini başka bir konuya çekip kimsenin ona bakmadığından emin olduktan sonra geldiğinden beri onları beklenti ile izleyen Jaehyun'a bakıp kafasını olumlu anlamda sallamıştı.

iyi okumalarღ

çook kısa oldu biliyorum ama bir önceki bölümün devamı olduğu için böyle olması gerekti. Çok fazla zaman atlaması yapmak pek hoşuma gitmiyor ne yazıkki. Yarın yeni bölüm atacağım fazla bekletmek istemiyorum😖

kendinize iyi bakın💗
love y'all

winter bear ❦ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now