chapter two: lollipop ঌ

2.4K 204 405
                                    

Playlist: Taeyeon - Fine

İkinci Bölüm

Lolipop

:| "Dış görünüş yanıltıcıdır." |:

" |:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Dolgun dudakları hızlı bir şekilde benimkileri bırakıp boynuma indiğinde ellerimi saçlarına doğru uzattım. Parmaklarım ipeksi tutamlara dolanırken dişleri tenimi ezince küçük bir inleme bahşettim ona. Bu hareketim ellerinin daha da aşağılara doğru inmesini sağlamıştı ki kesilen nefesime rağmen ismini mırıldanmaya çalıştım ancak...

"Chaewon? Aa! Hâlâ uyuyor. Kızım, kalksana!"

Ancak duyduğum ince ses irkilerek gözlerimi açmama neden olduğunda bakışlarımı şok içinde karşımdaki bir noktaya sabitledim. Nefes nefese olduğumu ilerleyen saniyelerde fark ederken kuzenim görüş açımı kapatarak karşıma geçip ellerini ince beline yerleştirdi.

"Gecenin bilmem kaçına kadar çalışıyorsun, sonra bu saate kadar yatıyorsun! Oh oh, kuzenin gelmiş, hiç umurunda değil. Gerçi ben kimim ki zaten? Dedemin toz bezi yaptığı paçalı külodu!"

Onun ince sesiyle yaptığı isyanları her zamanki gibi devam ederken ben kendi alemimde oha diye fısıldayıp gözlerimi kırpıştırdım. Hızlıca kâküllerimi geriye itip açıkta kalan alnıma sert bir şaplak indirdim. Evet, çok şükür ki rüyaydı.

"Ya kalkasana! Yatağa mı yapıştırdılar?"

Minju, daha fazla dayanamayarak kollarımdan tutup beni oturur pozisyona getirdikten sonra uykudan yeni uyanmış olduğum için halsiz duran yüz hatlarıma baktı. Sonra kaşları çatıldı.

"Kuzum?" dedi merakla. "Kan ter içinde kalmışsın sen." Ellerini başıma doğru uzatıp saçlarımı geriye iteledi ve yeni fark etmiş olduğum ıslaklığı tenimden sildi. Hâlâ şaşkınlıkla açık olan gözlerimi benden iki yaş büyük olan kuzenime çevirip şok içinde konuştum.

"Rüyamda biriyle sevişiyordum."

Kurduğum cümle onun ışık hızında geri çekilerek ellerini ağzına götürüp kocaman olan gözlerini bana dikip çığlık atmasına neden oldu. Daha sonra ellerini saçlarından geçirip uzun kahverengi saçlarının açıkta bıraktığı alnına benim de yapmış olduğum gibi sert bir şaplak attı. En sonunda hayretle sordu. Sesi geçiriyor olduğu şokun etkisiyle biraz yüksekti.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now