chapter twenty-three: pyjamas party 🎡

1.6K 152 499
                                    

✴✴✴

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✴✴

Felix'i sapık, Chaewon'u sadece seks için isteyen herhangi bir tecavüzcü olarak görmüyorsunuz, değil mi?

Bu bölüm ne yazık ki biraz kısa olacak. Bir nevi geçiş gibi bir şey... Ayrıca birkaç bölümdür oldukça olaysız ilerliyoruz. Fakat önümüzdeki bölümlerde, eğer bir sorun olmazsa, asıl olaylara giriş yapacağız. ♡

Güzel okumalar.

✴✴✴

Playlist: Stray Kids - Phobia

Yirmi Üçüncü Bölüm

Pijama Partisi

:|"Garip duyguların esiri olmak ve onlardan kaçacak yolu bilmemek..."|

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

"O partiye gittiğimiz gece Hyunjin sarhoş olmuştu ve kendinde olmadığı için arkadaşlarıyla saçma bir iddiaya girip beni öpmüştü. Beni öperken çekilen fotoğraf da tüm okula yayılınca dedikodular başladı. Fakat buna rağmen Hyunjin yanımda olup gönlümü almaya çalıştı. Bu şekilde giderek yakınlaşmaya başladık, bunun nedenini pek anlamamıştım fakat daha sonra başından beri onun da beni sevdiğini öğrendim. Bir şekilde de çıkmaya başladık işte."

Titrek bir nefes aldıktan sonra devam etti.

"Hyunjin'in ilgisi bana çok iyi gelmişti. Sevgimin karşılığını alıyor olmak güzeldi fakat ben insanlara çok çabuk güvenen biriyim, bunu inkâr edemem ve Ryujin'e de çok çabuk güvendim. O da ne yazık ki beni arkamdan bıçaklayanlardan oldu. Hyunjin'den ayrıldıktan sonra intihar etmeye çalıştım. Tam o sırada da beni Minho buldu. O haldeyken Minho'nun ilgisi de bana çok iyi gelince onunla olmak istedim fakat Minho Hyunjin'in yerini tutmadı. Daha sonra da ailemin kendi çıkarları için Minho'yla olan ilişkime sıcak baktığını öğrenince Minho'yla da ayrıldık. Ancak Hyunjin çoktan gitmişti. Şu an tek bildiğim ailesiyle buradan taşınmış olması...

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now