chapter six: why you? ঌ

1.8K 176 600
                                    

Playlist: Taeyeon - Why

Altıncı Bölüm

Neden Sen?

:| "Hayat sürekli yakalamaya çalıştığın bir kovalamaca değildir. Tekrar aynı manzarayı yakalaman mümkün değil. Ama tüm gün çalışıyorsun." - Taeyeon (Why)|:

" - Taeyeon (Why)|:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Hayat gelip geçicidir.

Doğru. Hayat izlenip biten bir buçuk, iki saatlik bir filmden fazlası değildi. Ama bu gelip geçici olarak tanımladığımız hayat filmini de sadece oturup izleyemezdik.

Bunu yaparsak, yaptığımız hatanın farkına vardığımızda iş işten çoktan geçmiş olurdu. Pişman olurduk.

Bunun olmaması için de başından elimizden gelenin en iyisini yapmalı, elde edebileceğimiz kadarını elde etmeye çalışmalıydık, ki sonunda pişman olacağımız şeyler yapmayalım...

İlla ki ufak tefek şeyler olacaktı işin sonunda pişmanlık yaşayacağımız. Bu gayet normal bir şeydi. Fakat daha büyüğünü yapıp kötü sonuçlar elde etmemek için de uğraşmamız gerekiyordu.

Küçüklüğümden beri ailem sayesinde elimden geldiğince bir şeyler için uğraşmaya çalışırdım. O zamanlar yaptıklarımın yeterli geldiğini düşünsem de hayatımda bir dönüm noktası haline gelen o olaydan sonra yaptıklarımın yeterli olmadığını, daha fazlasını yapabileceğimi anlamıştım. Bu yüzden sürekli çalışıyor, daha fazlası için kendimi yırtıyordum.

Güzel olacaktı, her şey güzel olacaktı.

Şu an da karnımdaki berbat ağrı dışında her şey güzeldi açıkçası.

Sabah uyandığımda yatağımdaki beyaz çarşafın üzerinde gördüğüm kırmızı leke ve benim karnıma inatla saplanan o iğrenç ağrı, biz kızların her ay düzenli olarak çekiyor olduğu işkence haftasının geldiğini gösteriyordu.

Regl haftalarım geldiğinde karnımdaki ağrı bitmek bilmezdi. Özellikle ilk gün... Feci bir ağrı çekerdim. Rahat yürüyemez, kendimi ağrı kesicilere boğardım. Bu yüzden ağladığım zamanlar bile oluyordu. Fakat bugün dolabın kapağını açıp içini karıştırdığımda evde ağrı kesici kalmadığını fark etmiştim. Bu sinirle bir of çekmeme neden olmuştu. Aslında bunu bahane ederek okula ve işe gitmeyerek evde dinlenebilirdim ama içimdeki bir şeyleri başarma ve düzeltme duygusu buna ağır basmıştı ki her kızda normal olarak görülen bu olayın sorumluluklarımı etkileyecek olması içime otururdu. Sonuçta birkaç gün boyunca biraz ağrı çekecektim ve geçip gidecekti, değil mi? Bu kadar... Sadece biraz sabretmem gerekiyordu. Sabır, sabır, sabır...

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now