chapter eight: goodness ঌ

1.8K 167 576
                                    

Playlist: Stray Kids - Pacemaker

Sekizinci Bölüm

İyilik

:|"Kimsenin hayatı dışarıya yansıttığı gibi değildir."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Hafta sonuydu.

Bugün önceki günlere nazaran, izin günüm olmasına rağmen, erken bir saatte kalkıp odamı toparlamış, benimle birlikte uyanmış olan Jaemin'in karnını doyurmuş, daha sonra da annem için büyük bir jest yaparak güzel bir kahvaltı hazırlamıştım. Kahvaltıdan sonra annem bugün fazla mesai yapacağını ama ikindi saatlerinde döneceğini söyleyip Jaemin'e bakma görevini bana devrederek evden ayrılmıştı. Ben de Jaemin'i oyuncakları arasında bir süreliğine yalnız bırakarak mutfağı toparlamış, evin içini bir kat temizleyip ders çalışmam gerektiği için kitaplarımı yanıma alarak oturma odasına -Jaemin'in yanına- gitmiştim.

Jaemin şu an halının üzerinde oyuncak arabalarını kendince motor sesleri çıkartarak sürerken ben de önüme açtığım kimya kitabında ödev olarak verilen sayfadaki soruları çözmeye çalışıyordum. Bir sayısal öğrencisi olarak kimyayı seviyordum. Kesinlikle zor olan kısımları vardı, beni de sınıftaki birçok öğrenci gibi süründürüyordu ama eğlenceli bir yanı da vardı sonuçta. Tabii ki bunda kimya öğretmenimizin katkısı da büyüktü. Bir şekilde hepimize kimyanın güzel bir ders olduğunu göstermişti.


Çözdüğüm sorunun cevabını bulduğuma emin olduktan sonra o şıkkı işaretleyip diğer soruya geçtim. Az öncekine göre biraz uzun bir soruydu.

Dün gece hayatımın en büyük şokunu yaşadığım geceydi belki de.

Hata yapmış mıydım? Evet, kendime karşı dürüst olacaktım. Kesinlikle o dediklerimden sonra üzerine fazla gitmiş, onun öfkesini daha çok açığa çıkardığım gibi yine berbat bir olayın daha da kötü hâle gelmesine neden olmuştum.

Belki de ben o konuyu dün gece hiç açmamış olsaydım, hiçbir şey olmadan evime gidecek veya olayın bu derece büyümesine gerek kalmadan geceyi kapatacaktık.

Saftım, bir o kadar da gururluydum. Ama demek ki, bazen gurur denen o duyguyu bir kereliğine de olsa geri plana almak gerekiyordu. Dün gece bunu gayet güzel anlamıştım.

Onun gözü dönmüş bir şekilde o yabancı adama saldırması, üstüne üstlük kendini kaybedip adamı öldürmek istercesine dövmesi aklıma geldikçe titriyordum. Eve geldiğimde de sadece bunu düşünmüş, gece boyu belirli aralıklarla uyanıp durmuştum ki buna rağmen erkenden ayağa kalkmıştım bugün.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now