chapter twenty-one: can i hug you? 🎡

1.8K 158 587
                                    

✴✴✴

Merhaba!

Nasılsınız?

Yirmi birinci bölüme gelmişiz. Ne kadar çabuk geldik buraya... :')

Lütfen herkes buraya bir L harfi bırakabilir mi? Bunun anlamı hem bizim için hem de Chaewon için büyük. :D 🍭

Lütfen bölüme yapacağınız yorumların saygı çerçevesi içinde bulunmasına dikkat edin. Aksi takdirde karakterlere hakaret, küfür, uygunsuz herhangi bir söz/ifade fark edildiği zaman o yorum silinecek gerekirse bu davranışına devam eden kullanıcı engellenecektir.

Önceki bölüme bir açıklık getirmek istiyorum.

Üvey anne veya babadan olacak yeni kardeş açıkçası öyle pek hafife alınacak bir durum değil. Özellikle geçmişte bazı yaşanmışlıklar varsa, üvey olan anne veya baba da pek ısınabildiğimiz biri değilse... Böyle bir durumu olan biri bunları daha iyi anlayacaktır. :')

İnsan küçükken bunların anlamını pek bilmiyor, hemen kabulleniyor ama bir şeylerin farkına varıp ince düşünmeye başlanıldığı zaman işler bambaşka bir boyut alıyor.

Felix de bunlardan bir tanesi. Evet, kendisi çocukları seven biri fakat o çocuk doğduğu zaman Felix'in de onu kabullenmesi ne yazık ki biraz zaman alacak.

Eh, bu bölümde Felix'in annesinin hamile olduğunu öğrendiği gün okulda ne olmuş, bir bakacağız. 😳

Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur, keyifli okumalar! 💗

✴✴✴

Playlist: IZ*ONE - Someday, Stray Kids - Voices

Yirmi Birinci Bölüm

Sarılabilir Miyim?

:|"Gelecek karanlık ve ben seninle karanlığa doğru yürüyeceğim."|:

•••

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

•••

Kim Chaewon

"Siz başka masada yiyin."

Felix; Yuna, Yeji ve Kai'ye doğru soğuk bir şekilde emir verircesine konuştuktan sonra bana döndü ve tabağını tek elinde tutarak diğer elini bana uzattı. Kolumdan yavaşça kavrayıp beni başka boş bir masaya doğru ilerletmeye başladığında ona şaşkınlıkla baktım.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin