chapter thirteen: agreement with devil ঌ

2.1K 182 1K
                                    

Playlist: Ariana Grande ft. Nicki Minaj - Side to Side, Ariana Grande - Into You

On Üçüncü Bölüm

Şeytan'la Anlaşma

:|"Bir şeytanla anlaşma yaptığımı söylüyorlar ama ben bu gece de seninleyim."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Minju'nun odasında bir aşağı bir yukarı sıkıntılı bir şekilde gidip geliyordum. Artık o kadar stres yapmıştım ki alnımdan terler akmaya başlamıştı. Daha fazla dayanamayarak bir yerde durdum ve oldukça umursamaz olan Minju'ya dönüp bağırdım.

"Nasıl gideceğim ben oraya ya! Hangi akılla kabul ettim onu?!"

Minju gayet güzel yayıldığı yatağında pozisyonunu bozmayıp ilgilendiği telefonunu biraz aşağı indirirken gözlerini bana çevirdi. Aynı zamanda dakikalardır çiğnediği sakızını balon gibi şişirip umursamazca patlattı. Sakızı tekrar sesli bir şekilde çiğnemeye başladığı sırada konuştu.

"Ne güzel işte. Gece gezmeleri falan..."

Minju'ya bir tane sen ciddi misin bakışı gönderdikten sonra sinirle olduğum yerde zıpladım.

"Kız, yavaş. Komşuları toplayacaksın başımıza."

Minju'ya garip bir bakış atarken burnumdan soluyarak odanın içinde volta atmaya devam ettim.

Haftasonuydu. Bugün Felix'in bahsettiği şey gerçekleşecekti ki ben yaptığım şey yüzünden büyük bir pişmanlık yaşamaya başlamıştım. Onu kabul ederken anneme ne diyeceğim, gece ne olacağı konusunda en ufak bir fikir dahi yürütmemiştim. Tabii bu da benim aptallığımdı.

Galiba ben üç beş lolipop uğruna Felix'in teklifini kabul ederken beynimi de peynir ekmekle yiyordum.

Ne yapacağımı bilemediğim için bu konularda daha bilgili olan kuzenim Minju'nun yanına atmıştım kendimi. Tüm olayı ona anlattığımda en başta güçlü bir çığlık atmış, sonra tebrik etmiş, daha sonra beyninde olası şeyleri düşünmüş, en sonunda da kendini yatağına atıp cak cak çiğnediği sakızıyla telefonuna gömülmüştü. Evet, gerçekten de çok yardımı dokunmuştu.

Son anda vazgeçip Felix'e bunu söylersem alacağım tepkiyi bilmiyordum. Benden vazgeçip başkasını da bulabilirdi veya beni zorla evden alıp götüre de bilirdi. Ama ben sanırım birinci seçeneği tercih ederdim. Ya da... Bu işten vazgeçtiğimi söylerken onun için bir başkasını önerirsem işler değişebilirdi.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now