⚜ Açıklama ⚜ (Sezon Finali, Bazı Konular)

1.3K 130 99
                                    

Öncelikle şöyle itiraflarla başlayalım:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Öncelikle şöyle itiraflarla başlayalım:

Kitabı yayımlamadan önce hangi kadın idolü kullansam diye çok fazla düşündüm. Aslında en başta Weki Meki üyesi Doyeon'u kullanmak istemiştim fakat onun Felix'ten bir yaş büyük olduğunu ve hayalimdeki karakteri tam yansıtamayacağını fark ettim. Sonra da Chaewon yapmaya karar verdim ki Chaewon da Felix'ten bir ay on dört gün büyük. :)

Ayrıca kitabın en başta aklımda olan konusunun bununla zerre alakası yoktu. Chaewon, bir gece bara girmek isteyen bir kız olacak fakat yaşından dolayı o bara onu almayacaklarını düşünecekti. Bu sırada Hoseok'un mekanından çıkan Felix, bir köşede orayı izleyen Chaewon'u fark edecek ve içeri girmesine yardım edecekti. Bu şekilde de yakınlaşacaklardı. Şimdi düşünüyorum da gerçekten biraz saçma bir kurguymuş. :/

Kitabı yayımlamadan önce birçok şeyi kafamda tartmış, çok fazla çelişki de kalmış olsam da şu an sezon finali veriyoruz! :')

Çok büyüdük, çok güzelleştik. ♡

Sezon finali verme sebebim Chaewon'un okul değiştirerek yeni bir serüvene atılacak olması. Bu yüzden bir tanecik sezon finali vermeyi uygun gördüm. 😳

Daha önce böyle bir şeyi Anxiety zamanında da yapmıştım fakat bir haftalık o tatili verirken kafayı yemiştim açıkçası. Bu yüzden bu sefer öyle tatil matil olmayacak. Ben bölümü yazacağım, hemen yayımlayacağım. İşte o zaman yeni sezon başlamış olacak. Bu kadar!

Tekrar kafayı yemek istemiyorum çünkü kkkkkkkkk

Her neyse, bir diğer mevzuya gelelim.

Geçtiğimiz günlerde şöyle bir duyuru paylaştım:

Gerçekten içimi çok fazla rahatlatacak mesajlar geldi, bu yüzden hepinize çok çok teşekkür ediyorum

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Gerçekten içimi çok fazla rahatlatacak mesajlar geldi, bu yüzden hepinize çok çok teşekkür ediyorum. ♡ Ciddi anlamda o kadar iyi yazdığımı düşünmüyorum ve bazen bölümler hiç içime sinmemiş oluyor ama siz yaptığım şeyi başarıyor olduğumu gösterdiniz. Mutlu ettiniz beni... Ağlamamak için zor durdum. 😳

O duyuruyu neden paylaştığıma gelirsek...

Arkadaşlar, acı ama gerçek... Wattpad'de sırf takipçi toplayabilmek için onlarca kitap yayımlayıp hepsine beşer onar bölüm atıp hemen final vermek biraz aşağılık bir hareket. Hadi onu geçtim, kurgular da özgün olsalar... Yazılan o kitapların kurguları daha önce yüzlerce kez yazılmış klasik şeyler.

Bu konu hakkında konuşmayı düşünüyordum fakat o hakka sahip olup olmadığım konusunda emin olmak istedim sadece. :')

Eğer onlar bu şekilde yapmaya devam ederse ben biraz sertleşeceğim sanırım.

Tamam, kısa hikaye yazabilirsin. Bunu anlıyorum ama biraz düşünüp daha kendine has şeyler ortaya çıkarsan... O zaman kendi emeğinin büyüyor olmasıyla daha mutlu olmaz mısın?

Açıkçası ben son yaptığım duyuruyla aldığım geri dönütler sayesinde uykusuz gecelerimin, baş ağrılarımın, beynimi sürekli yoruyor olmamın karşılığını güzel bir şekilde aldığım için gayet mutlu oldum. Belki de şu hayatımda yaşadığım en büyük mutluluktu ki o gün bir arkadaşımla aramızda kötü şeyler olmuştu ve o mesajları görünce moralim yerine geldi.

Bu yapılan benim, bir başkasının emeğine hakaret gibi bir şey. :/

Bunları kimin yaptığının ismini vermek pek doğru olmaz açıkçası. Bunu yapmayacağım, buradaki herkes kendini biliyor sonuçta. :)

Her neyse... Daha fazla moral bozmayalım!

Sezon finali verdik yahu!

Ehe.

Sizinle buraya kadar gelebilmiş olmak güzel. Sizleri çok çok seviyorum! ♡♡

En kısa zamanda bölümü yazıp salıvereceğim^^

O zamana kadar sağlıkla, mutlulukla kalın! ♡♡

O zamana kadar sağlıkla, mutlulukla kalın! ♡♡

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Şu fotoğrafın güzelliği...)

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum