chapter twelwe: suggestion ঌ

1.7K 170 752
                                    

Playlist: Stray Kids - Haven

On İkinci Bölüm

Teklif

:|"Aniden karşılaşılan biri bile hayatımızı eskisinden daha farklı hale getirebilirdi."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Felix hâlâ aynı surat ifadesiyle bana bakmaya devam ederken ona sadece yan bir bakış atıp saçlarımı savurarak yola döndüm ve yanına dahi uğramadan ilerlemeye başladım. Neden saçlarımı savurma gereği duydum, bilmiyorum ama bir an gaza gelmiş olabilirdim.

Onu umursamadan ilerlemeye devam ederken arkamdan oflayıp gelmeye başladığını duyduğum ayak seslerinden anlamıştım.

"Sen niye atar yapıyorsun, anlamıyorum!"

Tok sesiyle, neden böyle bir tavır aldığımı sorgularcasına konuşması üzerine gözlerimi devirirken onu duymazlıktan gelip yürümeye devam ettim. Ellerimi ceplerime atıp sakin ama ondan uzaklaşmak için biraz hızlı olan adımlarıma devam ederken bana bir kez daha seslendi.

"Ya, dursana kızım!"

Yo...

Seslenişini tekrar umursamayıp istemsizce yüzümde oluşan alaycı tebessümle yürümeye devam ettim ama birden hızlanan adımların sesi kulağıma ulaşırken kaşlarımı çatmaktan kendimi alamadım. O hızlanıp aniden yanımda belirdikten sonra hemen karşıma geçti. Bu yaptığıyla biraz duraksasam da göz temasından kaçınarak yanından geçip gitmek için hareketlendim ama tekrar önüme geçerek beni durdurdu.

"Derdin ne senin?" diye dişlerinin arasında sinirle tısladığında ona ters bir bakış attım.

"Pardon, siz kimsiniz?" diye onu tanımazlıktan gelirken yüzünde şaşkın bir ifade oluştu. Bunu fark etmiştim ama bozuntuya vermemeye çalışarak tekrar o ciddi yüz ifadesine döndü.

"Ne saçmalıyorsun?" diye bir kez daha dişlerinin arasından tısladığında oyunuma devam ederek ona garipseyici bir bakış attım.

"Aslında..." diye mırıldandım aniden. "Birine çok benziyorsunuz..." Birden kaşlarımı çatıp direkt gözlerine bakarak iğrenircesine konuştum. "Sırf arkadaşının sevdiği kızla yatak hayalleri kurduğu için bir başkasını gecenin yarısı sokağın ortasında bekleten bir haysiyetsize!"

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now