chapter nine: choices and realities ঌ

1.6K 161 570
                                    

Playlist: BLACKPINK - Sure Thing (Cover)

Dokuzuncu Bölüm

Tercihler ve Gerçekler

:|"Senden uzaklaşmak için bir bahse girdim. Mutluyum çünkü kaybettim."|:

•••

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

•••

Kim Chaewon

"Bunu bize şimdi söylediğine inanamıyorum, Jeongin!"

Yuri tüm okul koridorunu inletecek bir şekilde, tüm sinirini kusarcasına Jeongin'e olan şaşkınlığını bağırarak gösterirken Jeongin sıkıntılı bir nefes alıp vererek gözlerini kaçırmıştı ki ben de şok içinde Jeongin'in yüzüne bakmaya devam ediyordum.

"Ama anlamalıydım, hareketlerin normal değildi zaten."

Yuri ellerini beline koyarak sinirli bir nefes aldığında sakinleşmeye çalışarak gözlerini etrafta dolaştırmaya başladı. Fakat hızlı hızlı inip kalkan göğsü ve sinirle alt dudağını dişliyor olması pek de sakinleşebildiğini göstermiyordu.

Birden tekrar Jeongin'e dönüp elini ona uzatarak sinirini belli etmeye devam ederek konuşmaya başladı. Gerçekten, Yuri duygularını en üst noktada yaşayan biriydi.

"Oğlum, sen manyak mısın? Bunca zaman içinde tuttun, onun erkeklerle falan kanka olmasına göz yumdun. Yazık değil mi, kuzum sana?"

Yuri'nin bu şekilde Jeongin'e tepki göstermesinin ve benim Jeongin'e hâlâ şok içinde bakmamın nedeni bizim çöl tilkisinin bizi kenara çekerek ufak bir itirafta bulunmasıydı. Gerçi... Söylediği şeyin ufak olduğu tartışılırdı.

"Kızlar... Ben uzun süredir Wonyoung'tan hoşlanıyorum."

Wonyoung'tan hoşlanmasına mı şaşırsak yoksa bu hislerini uzun süre boyunca başarılı bir şekilde içinde tutmasına mı şaşırsak, bilememiştik. Daha geçen gün Yuri'ye Jeongin'le sevgili olması için şaka yaparken şimdi Jeongin'in bizim uzun boylu kızdan hoşlanıyor olduğunu öğrenmek zaten başlı başına bir şoktu benim için. Hayat ne garipti, değil mi? En umulmadık kişilerin dahi kalplerini birbirine bağlayabiliyordu. Bazen kahreden bir azap oluyordu bazen de ruhun yaşadığı en güzel duygu... Çözülmesi zor problemlerin, cevabı belirsiz olan soruların baş tacıydı bunlar. Biz de bu problemler, sorular arasında mekik dokuyan zavallı yaratıklardık.

"Ya kızım..." diye söze başladı Jeongin yutkunurken. Sert yutkunuşu hareket eden boğazından belli olmuştu. "Eğer ona açılsaydım arkadaşlığımız bozulabilirdi, onun da kalbi kırılabilirdi. İstemedim. Hem öyle yaparsam kendini kısıtlanır gibi hissederdi. Suçlu hissederdim kendimi."

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin