chapter fourteen: you can cry ঌ

1.7K 176 515
                                    

Playlist: Marshmello, Halsey - Be Kind

On Dördüncü Bölüm

Ağlayabilirsin

:|"Senin iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum. Buz gibi olduğunda bile üzgün olduğuna inanmak istiyorum. Duygularında boğulduğunu biliyorum, yanında olduğumu zaten söylemiştim. Her gece yanında duracağım. Neden sevdiğin kişiden sakladığını, ona gözlerini kapadığını, işleri berbat edip ona yalan söylediğini bilmiyorum. Ona ağlayabilirsin, her zaman içini dökebilirsin." - Halsey (Be Kind)|:

" - Halsey (Be Kind)|:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

•••

Kim Chaewon

Yuri ve Wonyoung kavga etmişti.

Wonyoung ağlayıp sınıftan çıkmıştı.

Jeongin de Yuri'ye ters bir bakış attıktan sonra Wonyoung'un arkasından gitmişti.

Yuri kendini haklı sanarak sırasına oturmuş, somurtkan bir yüz ifadesiyle kollarını kenetlemişti.

Bense sadece arada kalan kişi olmuştum.

Hayır, bir film çekmiyorduk. Bunların hepsi az önce yaşanmıştı. Hem de sırf Yuri'nin saçma kıskançlığı yüzünden...

Artık bu sevgili konusunda fazla ileri giden Yuri'ye katlanamayan Wonyoung -haklı olarak- ona derdinin ne olduğunu, neden böyle davrandığını sormuştu. Tabii Yuri de bazı rahatsız edici cevaplar verince Wonyoung dayanamayıp sesini yükseltmiş ve Yuri'nin bu tavrının onu rahatsız ettiğini söylemişti. Sonunda aralarındaki konuşma acı bir tartışmaya dönüştüğünde Wonyoung, Yuri'ye gerçekten kırıldığı için gözyaşlarını serbest bırakmıştı. Yuri'nin ona attığı ters bakışlar üzerine de daha fazla sınıfta duramayıp yanımızdan ayrılmıştı. Yuri'nin bu tavırlarından gerçekten rahatsız olmuş bir diğer kişi olan Jeongin ise Yuri'ye hiçbir şey deme zahmetine girmeyip ters bir bakış atmış ve kız arkadaşının arkasından gitmişti. Yuri ise onlar çıkınca arkalarından kısık bir şekilde gülüp yan bir bakış göndermişti. Kollarını kenetleyip sırasına geçtiği anda ben ayakta kalakalmıştım. Aralarındaki tartışmanın sebebi o kadar saçmaydı ki diyecek bir şey bulamamış, şok içinde izlemiştim onları. Ancak burada haklı olan kesinlikle Wonyoung'tu. Hiçbir suçu yokken Yuri'nin ona karşı aldığı tavra daha fazla sessiz kalamamıştı ki bana da aynı şey yapılsa ben de susamazdım. Yuri'nin sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi kendini haklı kefesine koyması ise kesinlikle bu olayı saçmalığa sürükleyen, onu haksız yapan şeydi. En sonunda kesinlikle pişman olacaktı ama o günün ne zaman olacağı hiçbirimiz bilmiyorduk.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin