chapter eleven: bad things ঌ

1.7K 171 795
                                    

Playlist: TWICE - MORE & MORE

On Birinci Bölüm

Kötü Şeyler

:|"Henüz tam tanımadığım için şüphe duyduğum birinin gerçek yüzünü görmek herkese güvenmemem gerektiğini bir kez daha göstermişti."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

Kıskançlık garip bir duyguydu. İnsanoğluna her deliliği yaptıracak kadar ağır bir saltanata sahipti. Gerektiğinde en yakın iki arkadaşı birbirine düşürecek kadar acımasız, bazen de insanı en berbat duruma getirebilecek kadar iğrençti. En masum kişiyi bile hiçbir ilişkisi olmadığı birine düşman eder, aralarında en ufak bir sohbet bile geçmemiş insanları hayatlarının sonuna kadar küs hale getirebilirdi.

İnsanların önyargılarına esir düşmelerine neden olurdu. Küçük bir dış görünüş farklılığı, güzellik, yakışıklılık, herhangi bir eşyaya sahip olma, herhangi bir yetenek... Bunların her biri kıskançlığın nedeni olabilecek düzeyde olanağa sahip durumlardı ve insan ismi verilen doyumsuz yaratığa kelepçe vururlardı.

Hırsına ve doyumsuzluğuna yenik düşen insan isimli bu varlık ise kendini en sonunda dibe çökmüş bir şekilde bulurdu. Hayatı boyunca kıskançlığıyla nam salmış insanoğlu, istediğini elde edemediği gibi daha da derinlere hapsolmuş bir şekilde ölüm meleğinin canını almasına izin verirdi. Buradan da kaçınılmaz bir son doğardı: pişmanlık.

Ama bir söz vardır ya, her bir harfinin hakkını yeterince veren o söz... İşte o da burada devreye girer, insanlara pişman olacağı şeyleri yapmamaları için nasihat verirdi.

Ama insanoğlu ya... O doyumsuz, gözü daha fazlasından başkasını görmeyen, hep en iyisini arzulayan, ondan daha iyilerini takip etmeye çalışmak yerine onları dibe çekmeye çalışan ama sonunda daha çok dibe batan o yaratık... Aynı zamanda huylu huyundan vazgeçmez sözünün de hakkını verirdi. Kıskançlığı ile olan savaşında binlerce kez yenilemeye devam ederdi.

İnsanoğlu hiçbir zaman kıskançlığından vazgeçmeyecekti. Her seferin de pişman olsa da ona yenilmeye, çukurlara gömülmeye devam edecekti.

İnsan denen o canlılar olarak hepimiz bu duyguya yeni düşüyor, zarara uğruyorduk. Keşke... Keşke biraz olsun akıllanabilseydik.

"Ay, şimdi bunlar sevgili mi oldular? Ay!"

Yuri'nin yanımızdaki Jeongin ve Wonyoung'a bakarak küçümseyici bir ifadeyle, alay dolu bir şekilde konuşması üzerine Jeongin bugün bilmem kaçıncı kez of çekişini gerçekleştirirken Wonyoung ise beyaz teninin onu ele vererek kızarmasıyla utandığını gösterdi.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now