chapter eighteen: impossible wish 🎡

1.9K 179 1.2K
                                    

✳✳✳

Yorum sınırı: 250

Lütfen yorumların saygı çerçevesi içinde bulunmasına ve tek harf, sayı gibi yorum doldurmak amaçlı yapılan ifadelerden barındırmamasına dikkat edin.

Ayrıca bölüme yapılan yorumlarda karakterlere hakaret, küfür, uygunsuz herhangi bir söz/ifade fark edildiği zaman o yorumlar silinecek; eğer kullanıcı bu davranışına devam ederse engellenecektir.

Çok kudurmalı bir şekilde bölüme başlayacağız, bölümün sonunda da iyice kafayı yiyeceğiz!

Ehe, severiz böyle şeyleri. ;)

Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur, keyifli okumalar! ♡

He bir de, Playlist'teki şarkıları dinlemeyeni deşiyorlarmış. :)

✳✳✳

Playlist: IZ*ONE - DREAMLIKE, Stray Kids - Hello Stranger

On Sekizinci Bölüm

İmkansız İstek

:|"Güvenmek ve güvenmemek arasında kalan o ince çizgide yabancı ellerle güvenmemeye itilmekti hayatımın özeti."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Kim Chaewon

"Okulu sevdin mi?"

Felix'in bana yönelttiği soru üzerine ona kısa bir bakış attım. Karşısındaki bir noktaya sabit bir şekilde bakarak yanımda ilerliyordu. Tekrar önüme döndükten sonra derin bir nefes alıp sırtımdaki çantanın kulplarından tuttum ve onu cevaplamak için dudaklarımı araladım.

"Güzel. Şu anlık bir sorun yok." dedim ve devam ettim. "Eunbi ve Yujin ile bayağı yakınlaştık. Çok iyiler."

Felix derin bir nefes aldıktan sonra başını olumlu anlamda salladı. Sessizlik bir kez daha aramızda hakim olurken yine bir iş çıkışımda sokakta ilerlemeye devam ettik.

O sırada cebimdeki telefonum ard arda gelen bildirimler ile titredi. Kaşlarım merakla havaya kalkarken elimi cebime atıp telefonumu aldım. Ekranı açıp üç kişilik mesajlaşma grubundan gelen bildirimlere baktım. Bu grubu Yuri'yle aramız bozulduğu zaman Jeongin ve Wonyoung'la açmıştık. Ayrıca... Şu an telefonuma bu gruptan onlarca mesaj yağıyordu.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now